F Life After Beth trailer: Aubrey Plaza και Anna Kendrick σε zombie comedy - FilmBoy Life After Beth trailer: Aubrey Plaza και Anna Kendrick σε zombie comedy - FilmBoy
  • Latest News

    Life After Beth trailer: Aubrey Plaza και Anna Kendrick σε zombie comedy


    "Μερικές κοπέλες απλά θέλουν να δουν τον κόσμο να καίγεται"

    Αυτό είναι το σλόγκαν της αφίσας που κυκλοφόρησε από την A24, για την προώθηση της zom-com Life After Beth και κρίνοντας από το trailer που έβγαλε στο διαδίκτυο το MTV ίσως και να έχουμε μια ταινία στα χνάρια του Warm Bodies, αλλά με λιγότερο ρομαντισμό και περισσότερο χιούμορ.

    Ο Zach είναι συντετριμμένος από τον απροσδόκητο θάνατο της κοπέλας του Beth. 

    Όταν όμως αυτή επιστρέφει σαν από θαύμα πίσω στον κόσμο των ζωντανών, ο Zach θα πάρει όλες τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να μοιραστεί μαζί της πράγματα και καταστάσεις που αμέλησε στο παρελθόν. 

    Ωστόσο, η Beth δεν είναι ακριβώς όπως την ήξερε και η ζωή του θα πάρει μια τροπή προς το χειρότερο.

    Το καστ περιλαμβάνει μια σειρά από καλούς νέους ηθοποιούς όπως: Aubrey Plaza (Safety Not Guaranteed), Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2) και Anna Kendrick (Pitch Perfect), αλλά και έμπειρους στο χώρο της κωμωδίας όπως τον John C. Reilly (The Dictator).

    Οι κριτικές που πήρε το Life After Beth στο φετινό Sundance Film Festival ήταν ιδιαίτερα θετικές, οπότε η έξοδος του στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 15 Αυγούστου αναμένεται με ένα κάποιο ενδιαφέρον, για να δούμε αν θα καταφέρει να έχει την ίδια επιτυχία με το Warm Bodies.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Life After Beth trailer: Aubrey Plaza και Anna Kendrick σε zombie comedy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top