F Horns trailer: Τα κέρατα του Daniel Radcliffe - FilmBoy Horns trailer: Τα κέρατα του Daniel Radcliffe - FilmBoy
  • Latest News

    Horns trailer: Τα κέρατα του Daniel Radcliffe


    Καινούργια ταινία ετοιμάζει ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης Alexandre Aja

    Μετά τα πετυχημένα High Tension και The Hills Have Eyes αλλά και τη συμμετοχή του σαν παραγωγός και σεναριογράφος στο περσινό Maniac, ο Aja τέσσερα χρόνια μετά το Piranha 3D έχει καινούργια ταινία με τίτλο Horns.

    Στην ταινία που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Joe Hill, το οποίο διασκεύασε για τη μεγάλη οθόνη ο Keith Bunin, πρωταγωνιστεί ο Daniel Radcliffe που μετά το τέλος της θητείας του στις ταινίες Harry Potter δοκιμάζει τις ικανότητες του σε διαφορετικούς ρόλους και σίγουρα δεν είναι πρωτάρης στο κόσμο των ταινιών τρόμου αφού τον είδαμε στο The Woman in Black το 2012.

    Στο καστ της ταινίας επίσης συμμετέχουν οι νεαρές Juno Temple και Sabrina Carpenter.

    Ο Radcliffe έχει στο Horns το ρόλο του Ιγνάτιου, ενός άνδρα που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για το μυστηριώδη θάνατο της κοπέλας του. 

    Η ιστορία όμως δεν σταματά εκεί αφού ο Ιγνάτιος ανακαλύπτει πως κέρατα μεγαλώνουν στο κεφάλι του, τα οποία μάλιστα του δίνουν την ικανότητα να ελέγξει άλλους ανθρώπους και να μάθει τα μεγαλύτερα μυστικά τους.

    To πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά σίγουρα περιμένουμε να δούμε την ταινία που έκανε πρεμιέρα στο περσινό φεστιβάλ του Τορόντο αλλά και την ερμηνεία του Radcliffe.

    Το Horns θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου με τον Radcliffe να εμφανίζεται νωρίτερα στο Comic Con για την προώθηση της ταινίας. 

    Πως σας φαίνεται;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horns trailer: Τα κέρατα του Daniel Radcliffe Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top