F The Drop trailer: Ο James Gandolfini δεν θα μας αφήσει να τον ξεχάσουμε - FilmBoy The Drop trailer: Ο James Gandolfini δεν θα μας αφήσει να τον ξεχάσουμε - FilmBoy
  • Latest News

    The Drop trailer: Ο James Gandolfini δεν θα μας αφήσει να τον ξεχάσουμε


    Μπορεί ο James Gandolfini να μας άφησε περίπου ένα χρόνο πριν, ωστόσο πρόλαβε να γυρίσει κάποιες ταινίες που τώρα έρχονται στο φως. 

    Η τελευταία ονομάζεται The Drop και την έχει σκηνοθετήσει ο Michael R. Roskam (Bullhead).
     

    Το trailer ξεκινά με το εσωτερικό μιας εκκλησίας και σιγά-σιγά συντίθεται το παζλ ενός κόσμου μυστηρίου και εγκλήματος, όπου η κάθε στιγμή μπορεί να είναι η τελευταία και η κάθε κίνηση μπορεί να κρύβει πολλούς κινδύνους.
     

    Ο Marv (Gandolfini) φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ, στο οποίο δουλεύει μπάρμαν ο ξάδερφός του, Bob (Tom Hardy). 

    Το ζήτημα είναι ότι και οι δύο έχουν μπλεξίματα με το νόμο και βεβαρυμένο παρελθόν, ενώ τα νέα τους προβλήματα μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και βάζουν σε κίνδυνο τους ίδιους και την κοπέλα του Bob (Noomi Rapace).
     

    Η σκοτεινή και ανατρεπτική περιπέτεια που μας μεταφέρει στις σκοτεινές πτυχές του υποκόσμου και της νύχτας βασίζεται στο διήγημα Animal Rescue του Dennis Lehane, ο οποίος έχει επίσης γράψει τα διάσημα Mystic River και Shutter Island.
     

    Αν κρίνουμε από το καστ, την επιτυχία των προηγούμενων βιβλίων του συγγραφέα και το trailer, πρέπει να περιμένουμε  μεγάλες συγκινήσεις.
    Συμφωνείτε;

    Σοφία Μπαγατέλα.




    The Drop trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Drop trailer: Ο James Gandolfini δεν θα μας αφήσει να τον ξεχάσουμε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top