F Τhanos στo Guardians of the Galaxy … ο Josh Brolin; - FilmBoy Τhanos στo Guardians of the Galaxy … ο Josh Brolin; - FilmBoy
  • Latest News

    Τhanos στo Guardians of the Galaxy … ο Josh Brolin;


    Το Latino Review χτες πέταξε μια φήμη: ο Josh Brolin (Men In Black III, Oldboy και σύντομα στο Sin City: A Dame to Kill) θα είναι ο νέος Thanos στο επερχόμενο ‘Guardians of the Galaxy’. 

    Πριν λίγες ώρες το κιν/φικό σάιτ The Wrap επιβεβαίωσε τη φήμη, συμπληρώνοντας μάλιστα πως σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες από εσωτερική πηγή της παραγωγής, ο Thanos «...θα έχει έναν πιο εξέχοντα ρόλο» στο σίκουελ των ‘Avengers’, σε σχέση το εν λόγω φιλμ.

    Όπου Thanos, μιλάμε για το μωβ σατανικό ντούκι που βλεφαρίσαμε λίγο από το τέλος των ‘Avengers’ (τότε τον υποδύθηκε ένας άγνωστος ηθοποιός, ο Damion Poitier), αποτελώντας έναν από τους πιο εμβληματικούς ‘κακούς’ του σύμπαντος της Marvel, ως μεγαλομανής διαστημικός δυνάστης-απομίμηση του Darkseid της αντιπάλου DC.

    Και καλά, θα αναρωτηθεί κάποιος, πως γίνεται να κάνουν προσθήκη στο καστ τη στιγμή που η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post-production; 


    Δηλαδή, με άλλα λόγια, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και γίνεται επεξεργασία του υλικού, πχ. ηχητικά και οπτικά εφέ, μοντάζ κλπ.

    Φαντάζομαι πως ο Brolin θα παρέχει κυρίως τη φωνή του σε κάποια CGI εκδοχή του χαρακτήρα του. 


    Αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιβεβαιωθεί η φήμη αυτή για τη συμμετοχή του στα φιλμ, αν και μέχρι στιγμής ούτε η παραγωγός εταιρεία, ούτε ο μάνατζερ του ηθοποιού έχουν επιβεβαιώσει/διαψεύσει τα γραφόμενα. 

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τhanos στo Guardians of the Galaxy … ο Josh Brolin; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top