F The Flash teaser: Πιο γρήγορος κι από τον ...Arrow - FilmBoy The Flash teaser: Πιο γρήγορος κι από τον ...Arrow - FilmBoy
  • Latest News

    The Flash teaser: Πιο γρήγορος κι από τον ...Arrow


    Δύο συντάκτες του FilmBoy παρουσιάζουν με τον δικό τους τρόπο το trailer του The Flash.

    Πολύ promising φαίνεται οτι θα είναι η νέα χρονιά, όσο αναφορά τις comic σειρές καθώς το πρώτο teaser του spin-off του Arrow παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες  και οι φανς στα ιντερνέτια μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

    To CW μα έδωσε μια γεύση όχι απο σκηνές αλλά στην ουσία μια επίδειξη του Flash με στολή και τις δυνάμεις του αρκετά ανεπτυγμένες, ενώ εκπαιδευόταν απο τον Oliver.

    Η θολούρα και τα εφέ που θα χρησιμοποιούσαν ήταν ένα ερώτημα, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ικανοποιητικά αποτελέσματα όσον αναφορά την υπερταχύτητα, σε τηλεοπτική παραγωγή. 

    Παρ' όλα αυτά ο Barry Allen φαίνεται αρκετά cool και οι έξτρα κεραυνοί βοηθούν πολύ σε αυτό.

    Το Flash είναι μια σειρά πραγματικό στοίχημα, τόσο για το CW που θέλει να επεκτείνει την επιτυχία του Arrow, όσο και για την Warner/DC που αν είναι έξυπνη θα χρησιμοποιήσει τον έτοιμο Flash του Grant Gustin και δεν θα μας κουράσουν με ακόμα ένα reboot.

    O Gustin απο το λίγο που τον έχω δει στον ρόλο του Barry Allen (2 επεισόδια στο Arrow και το teaser) πιστεύω οτι είναι ιδανική επιλογή και οτι θα μας αφήσει την αίσθηση που μας άφησε και ο Andrew Garfield (Peter Parker/Spiderman).


    Οι δυο τους μοιάζουν και εξωτερικά και οι ρόλοι τους έχουν παρόμοια στοιχεία.
    Είναι και οι δύο καλά παιδιά που γουστάρουν να τρολλάρουν. 
    Ο Gustin φαίνεται το έχει.

    Εσάς πως σας φαίνεται ο νέος υπερήρωας που έρχεται (υπερηχητικά) τον φθινόπωρο στις τηλεοράσεις μας;  Πως σας φαίνονται η στολή και τα εφέ;

    ps: στα κοντά περιμένουμε νέα και για το casting του Deardevil του Netflix που ξεκινά γυρίσματα τον Ιούλιο. 

    Κάτι ακούγεται για Zac Efron ... We hope not!

    Τάσος Σαμπάρ.


     


    Νάτο και το trailer του ‘γοργόφτερου’, του καλύτερου ντιλιβερά των κόμικς, του πιο γρήγορου ανθρώπου στον κόσμο - κατά την DC, γιατί η Marvel έχει άλλη άποψη και κρίμα είναι τώρα να σφαχτούνε για το ποιος τελειώνει πιο γρήγορα… τα ψώνια του. 

    Έξυπνο έτσι; 
    Εισάγει λιτά αλλά χιουμοριστικά την φιγούρα του Flash στο βίντεο και μάλιστα το κάνει χρησιμοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του τηλεοπτικού δικτύου, τον Green Arrow, που αποτέλεσε άλλωστε και την αφορμή για να ξεκινήσει η νέα αυτή σειρά του κοκκινο-κίτρινου δρομέα. 

    Επίσης, το trailer ενδεχομένως να υπονοεί και άμεση σεναριακή σύνδεση με τα τεκταινόμενα στο ‘Arrow’ ή μπορεί ακόμα και άμεση τηλεοπτική συνεργασία τους σε κάποιο επεισόδιο. 

    Επιπλέον, μου ταιριάζουν και τα μούτρα του Grant Guston στον εν λόγω ρόλο ειδικά τώρα που φοράει και την στολή του.
     

    Και μιας και μίλησα για στολή, εξακολουθεί να μην μου πολυαρέσει. 
    Αυτό το μπορντο-καφε-κρασουλί φορμοδερμάτινο που φοράει, δεν μοιάζει ελαστικό για έναν άνθρωπο που τρέχει συνέχεια. 

    Δεν ξέρω, ίσως ο Flash να είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το spandex υλικό του ταιριάζει και λειτουργικά ως στολή, γιατί ας πούμε ο Green Arrow τι να το κάνει; 
    Σπαγγάτο θα φτιάχνει; 

    Πάντως, για να υπάρχει στο trailer, λογικά θα είναι και η μόνιμή του εμφάνιση –δεν νομίζω να έχει και δεύτερη για εκτός έδρας.
    Εσάς πως σας φάνηκε;


     Πασχάλης Μαντζαρίδης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Flash teaser: Πιο γρήγορος κι από τον ...Arrow Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top