F Η Meg Ryan θα είναι η φωνή της Greta Gerwig στο spinoff How I Met Your Dad - FilmBoy Η Meg Ryan θα είναι η φωνή της Greta Gerwig στο spinoff How I Met Your Dad - FilmBoy
  • Latest News

    Η Meg Ryan θα είναι η φωνή της Greta Gerwig στο spinoff How I Met Your Dad


    Το φινάλε του How i met your Mother γέννησε μια σειρά συζητήσεων για την σειρά, τις season που κράτησε, τις επιλογές του σεναριογραφικού team αλλά και τις επιλογές του τελευταίου επεισοδίου. 

    Ψηφοφορία επίσης τρέχει για το αν το HIMYM συγκρίνεται ή/και ξεπερνά το ιερό τέρας Friends (η ψηφοφορία συνεχίζεται, ψηφίστε εδώ!).

    Η επιλογή να γυριστεί τόσο σύντομα spin-off ξένισε πολλούς, αλλά προσωπικά το How i met your Dad, μου κεντρίζει την περιέργεια.

    Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχα μπερδευτεί με το τι ακριβώς θα ήταν η υπόθεση, πιστεύοντας ότι θα είχαμε να κάνουμε με την Cristin Millioti aka Tracy που θα αφηγούνταν στα παιδιά της το πως γνώρισε τον Ted Mosby. 


    Μέσα στο μυαλό μου αυτή η επιλογή θα δημιουργούσε μεγάλη δυναμική και πιθανές καταστάσεις με πολύ γέλιο.
     

    Σύμφωνα όμως με τα νέα που δημοσίευσε το The Wrap, η σειρά θα έχει πρωταγωνίστρια την Sally μια κοπέλα που έχει ξεχάσει να ωριμάσει και δεν ξέρει που οδηγείται η ζωή της. 

    Όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει κανένα κοινό με τον σύζυγο της, ο χωρισμός θα είναι δύσκολος αλλά οι στενοί της φίλοι θα είναι (υπερ)αρκετά πρόθυμοι να την βοηθήσουν να το ξεπεράσει και να βρει τον άντρα της ζωής της.

    Στον ρόλο της Sally θα έχουμε την Greta Gerwig ενώ ενδιαφέρον έχει η προσθήκη της Meg Ryan στο ρόλο της φωνής της Sally στο μέλλον που αφηγείται στα παιδιά την περιπέτεια της.

    Τα spin-off συχνά αμφισβητούνται αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι το συγκεκριμένο έχει ελπίδες. 

    Εσείς τι λέτε;

    Τάσος Σαμπάρ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Meg Ryan θα είναι η φωνή της Greta Gerwig στο spinoff How I Met Your Dad Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top