F Τα σχέδια της Marvel για super-hero ταινίες μέχρι το 2028! - FilmBoy Τα σχέδια της Marvel για super-hero ταινίες μέχρι το 2028! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα σχέδια της Marvel για super-hero ταινίες μέχρι το 2028!


    Είναι γνωστό ότι η Marvel μετά τους “Εκδικητές”, αλλά και τις ταινίες των Thor, Captain America και φυσικά την επιτυχία του πρώτου ειδικά Iron Man, θησαύρισε και άνοιξε την όρεξη και σ’ άλλα κινηματογραφικά στούντιο πλην της -μητριάς της πλέον- Disney προκειμένου να επανεπενδύσουν στα κόμικς, πιάνοντας ταλαιπωρημένα franchise με νέα οπτική (Χ-Μen), αναγεννώντας άλλα με ολικό ρεκτιφιέ (The Amazing Spiderman, Man Of Steel) ή ανακαλύπτοντας νέα για το σινεμά, «φρέσκα» (Green Lantern, Kick-Ass)  ώστε να γεμίσουν τα ταμεία. 

    Κι επειδή, ως γνωστόν, το Χόλυγουντ διανύει μακρά περίοδο ξεραΐλας από ιδέες, πολλοί καλοείδαν τη συνταγή ‘σερβίρω μία-μία τις ταινίες με τους υπερήρωές μου, μαζεύοντας εισιτήρια από τους φαν του καθενός και μέχρι να έρθει το κυρίως πιάτο, όλοι θα έχουν ξελιγωθεί’. 

    Οπότε το ερώτημα είναι ένα: τι θα γίνει αν η Marvel αποφασίσει να δουλέψει το εστιατόριο μέχρι και το 2028; 

    Διότι, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Business Week, ο ίδιος ο CEO της Disney, Bob Iger, άφησε υπόνοιες πως ο σχεδιασμός της εταιρίας αναφορικά με τα νέα πιάτα των super-hero ταινιών της Marvel θα ολοκληρωθεί 14 χρόνια μετά!

    Συγκεκριμένα ο ιθύνων νους του κινηματογραφικού κολοσσού ανέφερε αυτολεξεί πως: «...τυπώθηκε μια νέα (σ.σ. λίστα κιν/φικών παραγωγών) που φτάνει ως το 2028».

    Εξάλλου, όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, υπάρχει μια σκέψη εφόσον οι ”Guardians Of Galaxy“ πάνε καλά στα ταμεία, να τροφοδοτήσουν με σόλο ταινίες τους πρωταγωνιστές τους, ακριβώς η αντίστροφη τακτική δηλαδή απ’ αυτή που ακολούθησαν οι “Εκδικητές” του Josh Whedon

    Χώρια που βάσει των ίδιων πηγών, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Iger με τον πρόεδρο των Walt Disney Studios, Alan Horn, με θέμα συζήτησης την επιλογή των υπερ-ηρώων που θα ενταχθούν κινηματογραφικά στο “Age Of Ultron”, δηλαδή  τους δεύτερους Εκδικητές, αποκτώντας βέβαια την δική τους ταινία.  


    Και έρχεται, στο καπάκι, νέα δήλωση του Iger να φουντώσει τις φήμες, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «...οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες».
    Έτσι είναι οι υπερήρωες της Marvel, σαν το Pretty Bra…
     

    Βάλε στο τραπέζι και το επιδόρπιο του “Ant-Man”, ενός ελάσσονος υπερ-ήρωα  πλην όμως ιδρυτικού στελέχους των Avengers ως Hank Pym – που ήδη ψήνεται από τον Edgar Wright και θα σερβιριστεί αχνιστός στις αίθουσες το 2015 – κι έχεις το μενού της εταιρίας: ταινίες για μικρούς και μεγάλους super-hero ετησίως, ώστε να ταΐζουμε όσο πιο πολλούς κομικοφαν/λάτρεις της φαντασίας/εφετζίδικης δράσης μπορούμε, μέχρι να βγει η εκάστοτε ταινία-μαξιλαράκι (από το ‘Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχους’, θυμάστε;) τύπου “Age Of Ultron” που θα μαζεύει όλους τους υπερανθρώπους και θα εξασφαλίζει εισπρακτικούς θριάμβους σε box office, dvd, κουκλάκια και μπλουζάκια με σίγουρα λεφτά στο χέρι. 

    Αλλά κάτσε να δούμε, γιατί από το πολύ το ‘ψήσιμο’ στους φαν κάθε χρόνο, με ορεκτκά, σνακ και ψωμιά,  μπορεί να καεί το κυρίως φαγητό… και δεν θα φταίει ο φούρνος, εννοείται.  

    Προς το παρόν πάντως, καλή μας όρεξη…

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα σχέδια της Marvel για super-hero ταινίες μέχρι το 2028! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top