F Blended trailer: η ομάδα του The Wedding Singer επιστρέφει ...με παιδιά - FilmBoy Blended trailer: η ομάδα του The Wedding Singer επιστρέφει ...με παιδιά - FilmBoy
  • Latest News

    Blended trailer: η ομάδα του The Wedding Singer επιστρέφει ...με παιδιά


    Ελπίζοντας να επαναλάβει κάτι από τη μαγεία της εμφάνισης της στο The Wedding Singer, η Drew Barrymore επιστρέφει μαζί με τον Adam Sandler στην ρομαντική κωμωδία Blended, η οποία κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

    Μετά από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι μονογονεϊκές οικογένειες της Lauren (Barrymore) και του Jim (Sandler), συμφωνούν σ’ ένα μόνο πράγμα:  Ότι δεν θέλουν να συναντηθούν ποτέ ξανά. 


    Βέβαια, αυτή η από κοινού απόφαση ήταν προσωρινή, αφού καταλήγουν μαζί με τα παιδιά τους να μοιράζονται μια σουίτα σ’ ένα πολυτελές θέρετρο της Αφρικής για μια βδομάδα.  

    Τα μικρά διαολάκια με την χαρακτηριστική  και αξιολάτρευτη χαζομάρα τους και την περιέργεια τους για όλα, τραβάνε όλο το ενδιαφέρον δίνοντας μια πινελιά παιδικής αθωότητας στη ρομαντική αυτή κομεντι! 

    Επίσης, θα συναντήσουμε τον Joel McHale ως πρώην σύζυγό της Lauren και την λαμπερή  Wendi McLendon-Covey ως καλύτερη της φίλη, αλλά και το υπερβολικά ρομαντικό ζευγάρι Kevin Nealon και Jessica Lowe που δείχνουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. 

    Το Blended είναι σκηνοθετημένο από τον Frank Coraci (των Here Comes the Boom, Zookeeper και φυσικά του The Wedding Singer), σε σενάριο  του  Ivan Menchell και Clare Sera και θα προβληθεί στις αίθουσες της Αμερικής από 23 Μαΐου.

    Τι λέτε; 
    Αξίζει να τους συνοδεύσουμε;

    Δέσποινα Καραγεώργη.


     
    Blended trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blended trailer: η ομάδα του The Wedding Singer επιστρέφει ...με παιδιά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top