F Aura trailer: Το νεανικό sci-fi που θα δούμε στο HFF FRIGHT NIGHTS! - FilmBoy Aura trailer: Το νεανικό sci-fi που θα δούμε στο HFF FRIGHT NIGHTS! - FilmBoy
  • Latest News

    Aura trailer: Το νεανικό sci-fi που θα δούμε στο HFF FRIGHT NIGHTS!


    Ο Bernath Zsolt είναι ο Ούγγρος σκηνοθέτης που το 2011 είχε κάνει αίσθηση σε πολλά φεστιβάλ ανά την Ευρώπη με την ταινία φαντασίας In The Name Of Sherlock Holmes.

    Στην νέα του δουλειά με τίτλο Aura, που θα προβληθεί στο 1ο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' 2014, ο Zsolt παραμένει στον χώρο του νεανικού sci-fi, μόνο που δίνει στο πρότζεκτ του μια πιο σκοτεινή ...αύρα, με έντονα τα στοιχεία του θρίλερ και της αγωνίας.


    Τέσσερις φίλοι, ο Tokyo, ο Pete, ο Adam και η Esther ξυπνούν μέσα στο αυτοκίνητό τους στην ύπαιθρο, σε έναν άγνωστο σ' αυτούς χώρο και διαπιστώσουν ότι ο ήλιος δεν ανατέλλει.

    Επιπλέον, ανακαλύπτουν ότι ένα παράξενο, σχεδόν αόρατο τοίχος με διάμετρο 10 μέτρων, καλύπτει το περιβάλλον τους, αντιδρά στα αγγίγματα τους και σύντομα μυστήρια πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν, καθώς βροχή πέφτει από το πουθενά, βρίσκουν κοχύλια μέσα και γύρω από το αυτοκίνητό τους, η μυρωδιά και ο ήχος του ωκεανού γεμίζουν την ατμόσφαιρα και μακρινές αναμνήσεις ξαναπαίρνουν μορφή μπροστά στα μάτια τους.


    Ξεχασμένα μυστικά βαθιά ριζωμένα στην αρχή της ύπαρξης της ανθρωπότητας ξεθάβονται και οι συνέπειες θα είναι άμεσες, όχι μόνο όσον αφορά τη ζωή τους, αλλά και την επιβίωση του πλανήτη μας όπως τον ξέρουμε.


    Το σενάριο είναι και πάλι του Mark Kis-Szabo (In The Name Of Sherlock Holmes) και το καστ αποτελείται από τους: Kapocs Panka, Szenasi Kristof, Ungvar Adam, Dubai Peter και Szenasi Balint.

    Δείτε το teaser trailer που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για το 1ο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' 2014.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aura trailer: Το νεανικό sci-fi που θα δούμε στο HFF FRIGHT NIGHTS! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top