F All Cheerleaders Die trailer: Το Opening film στο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS'! - FilmBoy All Cheerleaders Die trailer: Το Opening film στο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS'! - FilmBoy
  • Latest News

    All Cheerleaders Die trailer: Το Opening film στο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS'!


    Δύο μόλις βδομάδες έμειναν για την έναρξη του 1ου Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014 και οι μαζορέτες του All Cheerleaders Die είναι έτοιμες να μας προσφέρουν ένα από τα καλύτερα "προγράμματα" τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου!!!

    Σε σκηνοθεσία/σενάριο των Lucky McKee (May, The Woman) και Chris Sivertson (I Know Who Killed Me), η ταινία διαθέτει ακριβώς ότι χρειάζεται ένα καλό horror comedy. 

    Ωραίο cheesy θέμα, καυτή και με ...λίγα ρούχα ποιότητα των πρωταγωνιστριών, αλλά και το ανάλογης ποσότητας αιματάκι!

    Η Maddy Killian είναι μια περιθωριακή κοπέλα που μπαίνει στις μαζορέτες του σχολείου της με σκοπό να εκδικηθούν τον αρχηγό της ομάδας Rugby, μόνο που η "μάχη" έχει άδοξο τέλος.

    Μια μεταφυσική ανατροπή όμως θα γυρίσει την κατάσταση υπέρ τους και θα ωθήσει τα κορίτσια σε μια τελείως διαφορετικού τύπου αναμέτρηση.

    Η ταινία αποτελεί remake ενός ομώνυμου video project των McKee/Sivertson, που είχαν παρουσιάσει 13 χρόνια πριν στο New York International Independent Film and Video Festival.

    Στους ρόλους των Cheerleaders έχουμε τις Caitlin Stasey (Tomorrow, When the War Began), Sianoa Smit-McPhee, Brooke Butler, Amanda Grace Cooper και Reanin Johannink.

    Το All Cheerleaders Die θα είναι το Opening Film του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2014, έχοντας κάνει ήδη ένα πέρασμα από τα διεθνή φεστιβάλ του Austin και Toronto (επίσης opening film).

    Απολαύστε το καυτό trailer της ταινίας, γράψτε εντυπώσεις και ετοιμαστείτε για το πρώτο sold-out στο Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου!


    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    All Cheerleaders Die trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All Cheerleaders Die trailer: Το Opening film στο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS'! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top