F Μη χάσετε το 15λεπτο preview του 4ου κύκλου του Game of Thrones! - FilmBoy Μη χάσετε το 15λεπτο preview του 4ου κύκλου του Game of Thrones! - FilmBoy
  • Latest News

    Μη χάσετε το 15λεπτο preview του 4ου κύκλου του Game of Thrones!


    50 κάτι μέρες πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου, το HBO σιγά σιγά "ψήνει" τους φαν του Game of Thrones με ένα 15λεπτο video, που δείχνει σκηνές απο την επερχόμενη season και συνεντεύξεις πρωταγωνιστών που απαντάνε σε ερωτήσεις των φαν. 

    Μέσα απο τις σκηνές, βλέπουμε οτι ο Tyrion θα έχει μια δύσκολη χρονιά, καθώς κατηγορείται για κάτι, και προφανώς θα πληρώσει το μίσος που του έχουν η καλή μανούλα Sersei και ο γλυκήτατος βασιλιάς Joffrey.

    O Pedro Pascal ερμηνεύει ένα καινούριο χαρακτήρα, τον πρίγκιπα Oberyn Martel, την Έχιδνα του Dorn. 


    O Oberyn είναι ένας γοητευτικός και πολύ αγαπητός απο τον λαό του, το Dorn που είναι η περιοχή που δεν ανακατεύτηκε στους πολέμους των προηγούμενων χρόνων. 
    Μένει να δούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσει...

    Κατα τα αλλα, ο Joffrey παραμένει καταπληκτικά αντιπαθής και αηδιαστικός, πολλά μπράβο στον Jack Gleeson για το κατόρθωμα του και ο Jaime (ο γκόμενος του Westeros) επιτέλους είναι πλυμένος και κουρεμένος. 


    Παράλληλα έχουμε και τον γάμο του Joffrey με την Margery Tyrell (άλλη ραδιούργα και αυτή), και απο ότι είδα τα σκηνικά και η δουλειά που έπεσε θα ήταν φοβερή.

    Όπως και να το κάνουμε οι γάμοι που γράφει ο συγγραφέας Martin καταλήγουν ... bloody!

    Επική στιγμή θα προσθέσω, ο χορός του Peter Dinklage και του Nikolaj Coster-Waldau στα γυρίσματα και την έκπληξη δήλωση του Hodor στην ερώτηση ενός φαν για την πιο γαμάτη ατάκα.

    Στο κλείσιμο πάρε και λίγο δράκο που μεγάλωσε ακόμα μια κλίμακα.

    Απολαύστε το video και αναμένω τα σχόλια σας. 


    Τάσος Σαμπάρ.


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μη χάσετε το 15λεπτο preview του 4ου κύκλου του Game of Thrones! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top