F A Promise trailer: Η Rebecca Hall ανάμεσα στον άντρα της και τον εραστή της - FilmBoy A Promise trailer: Η Rebecca Hall ανάμεσα στον άντρα της και τον εραστή της - FilmBoy
  • Latest News

    A Promise trailer: Η Rebecca Hall ανάμεσα στον άντρα της και τον εραστή της


    Το νέο φιλμ του Γάλλου κινηματογραφιστή Patrice Leconte είναι ένα αγγλόφωνο ρομάντζο εποχής, που εξελίσσεται πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έκανε πρεμιέρα στη Βενετία και βγαίνει τον Απρίλιο στις αίθουσες της Γαλλίας.

    Γι’αυτό και το trailer που μόλις κυκλοφόρησε, έχει γαλλικούς υποτίτλους.

    Ο Alan Rickman παίζει ένα επιτυχημένο ιδιοκτήτη εργοστασίου, του οποίου τα προβλήματα υγείας τον αναγκάζουν να βασίζεται όλο και περισσότερο στο βοηθό του (Richard Madden).

    Ωστόσο, ο προστατευόμενός του ηλικιωμένου άνδρα, την πέφτει στη γυναίκα του δεύτερου, την οποία υποδύεται η Rebecca Hall.

    Πέρα από το μετριότατο trailer που έφτιαξαν οι Γαλλοι, το A Promise υποφέρει από κακές κριτικές, οι οποίες αναφέρονται στην παντελής έλλειψη χημείας μεταξύ του πρωταγωνιστικού διδύμου και την απουσία του πάθους από ολόκληρο το φιλμ.

    Δείτε το trailer κι εσείς και πείτε μας την άποψή σας.







    A Promise trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Promise trailer: Η Rebecca Hall ανάμεσα στον άντρα της και τον εραστή της Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top