F Sherlock season 3 trailer: Έρχεται να δώσει απαντήσεις - FilmBoy Sherlock season 3 trailer: Έρχεται να δώσει απαντήσεις - FilmBoy
  • Latest News

    Sherlock season 3 trailer: Έρχεται να δώσει απαντήσεις


    Μια απο τις καλύτερες σειρές της ιστορίας επιστρέφει επιτέλους μετά απο χρόνια, για να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα της δεύτερης season.

    Ο Benedict Cumberbatch και ο Martin Freeman έχουν γίνει το ντουέτο με το οποίο ασχολείται ολόκληρο το φιλοθεάμον κοινό, σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

    Την χημεία τους ζήλεψε ο Peter Jackson και τους χρησιμοποιήσε στο Hobbit: The Desolation of Smaug, στο οποίο ο Cumberbatch δίνει την φωνή του στον μεγαλειώδη δράκο.

    Οι δυό ηθοποιοί έγιναν γνωστοί μέσω της σειράς Sherlock και έκλεισαν δουλειές για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά δεν άφησαν το project πίσω, αφού ξέρουν οτι η TV χτίζει μεγαλύτερο και πιο δυνατό fanbase.

    To Sherlock επιστρέφει τον Ιανουάριο και τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει είναι πολλά. 


    Φαίνεται οτι ο Mycroft θα παίξει μεγάλο ρόλο, αναφέροντας μια επίθεση που πρόκειται να γίνει, ενώ ο Sherlock, τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του Reichenbach Fall, σχεδιάζει την επιστροφή του στην Baker Street και στην επανασύνδεση του με τον John που σιγα σιγά αρχίζει να συνεχίζει την ζωή του.

    Πως επέζησε ο Sherlock;
    Ποιός είναι ο νέος εχθρός;
    Οι απαντήσεις στις 19 Ιανουαρίου!!!


    Μέχρι τότε, δείτε το trailer της 3ης σεζόν που κυκλοφόρησε.

    Τάσος Σαμπάρ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sherlock season 3 trailer: Έρχεται να δώσει απαντήσεις Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top