F Hugh Jackman και Sigourney Weaver στη νέα ταινία του Neill Blomkamp - FilmBoy Hugh Jackman και Sigourney Weaver στη νέα ταινία του Neill Blomkamp - FilmBoy
  • Latest News

    Hugh Jackman και Sigourney Weaver στη νέα ταινία του Neill Blomkamp


    Η αλήθεια είναι πως ο Νοτιοαφρικανός Neill Blomkamp όσο μάς άφησε σύξυλους με το District 9, ένα από τα καλύτερα sci-fi ειδικά για την προηγούμενη δεκαετία, άλλο τόσο μας απογοήτευσε με την προβλεψιμότητα της φετινής μετριότητας που λεγόταν Elysium.

    Αν και το τελευταίο έβγαλε τα λεφτά του ...ίσα ίσα θα λέγαμε (μπάτζετ στα $115 μύρια, παγκόσμιες εισπράξεις στα 232), ο Blomkamp αποφάσισε να συνεχίσει μεν με sci-fi επιλέγοντας όμως να κάνει κάτι διαφορετικό.

    Το Chappie είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερου μπάτζετ εκτεταμένη εκδοχή του Tetra Vaal, μιας ταινίας μικρού μήκους του Blomkamp που αποτέλεσε μία ψεύτικη διαφήμιση για μια ρομποτική αστυνομική δύναμη που περιπολεί τις φτωχογειτονιές της Νότιας Αφρικής.

    Ο ίδιος το έχει περιγράψει ως κωμωδία επιστημονικής φαντασίας με την υπόθεση να έχει  μέχρι στιγμής ως εξής:

    "Αφού απήχθη από δύο εγκληματίες κατά την γέννηση, ο Chappie γίνεται ο υιοθετημένος γιος σε μία παράξενη και δυσλειτουργική οικογένεια.

    Ο Chappie είναι αφύσικα προικισμένος, μοναδικός στο είδος του, ένα θαύμα.

    Επίσης συμβαίνει να είναι ρομπότ."

    Γνωρίζουμε ήδη από παλιότερα νέα πως ο Sharlto Copley θα συνεργαστεί για 3η φορά με τον Blomkamp ύστερα από τα District 9 και Elysium (αυτή τη φορά δανείζοντας τη φωνή του στο ρομπότ) αλλά και για τη συμμετοχή του Dev Patel (Slumdog Millionaire, The Last Airbender) ενώ οι Ninja (πάρτε όνομα) και Yolandi Visser θα υποδυθούν δύο γκάνγκστερ που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Chappie για αθέμιτους σκοπούς.

    Στα παραπάνω ονόματα ήρθαν να προστεθούν και οι Hugh Jackman, Sigourney Weaver, με τον πρώτο να δηλώνει στο Bleeding Cool:

    "Θα ερμηνεύσω έναν ρόλο στην νέα ταινία του Neill, την οποία θα γυρίσουμε στο Γιοχάνεσμπουργκ.

    Θα είμαι εκεί για μία με δύο εβδομάδες στις αρχές του νέου έτους."

    Αυτό σημαίνει πως ο Jackman δεν θα έχει κάποιον μεγάλο ρόλο στην ταινία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας, αρκετά επινοητικό που θα καταλήξει τελικά με την λάθος πλευρά των γκανγκστερ.

    Θυμίζουμε πως το σενάριο είναι ξανά συνεργασία των Blomcamp και Terri Tatchell με τον οποίο είχαν γράψει το υποψήφιο για Όσκαρ σενάριο του District 9 ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν ξανά οι Simon Kinberg και Media Rights Capital του Elysium.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για 27 Μαρτίου του 2015.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hugh Jackman και Sigourney Weaver στη νέα ταινία του Neill Blomkamp Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top