F Η κούκλα του Conjuring σε spinoff και το sequel που έρχεται - FilmBoy Η κούκλα του Conjuring σε spinoff και το sequel που έρχεται - FilmBoy
  • Latest News

    Η κούκλα του Conjuring σε spinoff και το sequel που έρχεται


    Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αρκετά σίκουελ των ταινιών τρόμου του James Wan, με ένα όγδοο Saw και ένα τρίτο Insidious να ετοιμάζονται αυτή την περίοδο. 

    Έτσι δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως το The Conjuring, η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία τρόμου της χρονιάς, είναι η πρώτη ταινία ενός καινούργιου franchise. 

    Η ταινία που είδαμε στις αίθουσες το Σεπτέμβρη κόστισε στο στούντιο της WB $20 εκατομμύρια και κατάφερε να μαζέψει 316 παγκοσμίως.

    Τα πλάνα για ένα σίκουελ του The Conjuring έγιναν γνωστά πριν την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, φαίνεται όμως πως η New Line/Warner Bros έχουν μεγαλύτερα σχέδια απ' ότι αρχικά φανταζόμασταν. 

    Αρκετές κινηματογραφικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως το στούντιο ετοιμάζει τρία χαμηλού budget spinoff που θα εξετάζουν υποθέσεις των πραγματικών Ed και Lorraine Warren, που στην ταινία υποδύονται οι Patrick Wilson και Vera Farmiga, και ένα σίκουελ της πρώτης ταινίας που έχουμε δει.

    Το πρώτο spinoff θα αφορά την κούκλα Annabelle που είδαμε και στην ταινία του Wan και θα τοποθετείται χρονικά πριν από αυτήν. 

    Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο συχνός συνεργάτης του Wan και διευθυντής φωτογραφίας σε αρκετές από τις ταινίες του, John R. Leonetti

    Υπάρχουν ακόμα διαφωνίες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων με πηγές να αναφέρουν το διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Άνοιξης του 2014. 

    Φαίνεται πως θα δούμε την ταινία αρκετά γρήγορα και νωρίτερα από το σίκουελ του The Conjuring που γράφεται αυτή την περίοδο από τους Carey και Chad Hayes

    Οι δύο σκηνοθετικές απόπειρες του Leonetti μέχρι σήμερα είναι το κακό Mortal Kombat: Annihilation και το ακόμα χειρότερο The Butterfly Effect 2, έτσι δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχουν προσδοκίες για το spinoff. 

    Όσον αφορά το The Conjuring 2, η ιστορία της ταινίας θα βασίζεται σε μία λιγότερο γνωστή υπόθεση των Warrens που αφορά δύο αδερφές από την Αγγλία.

    Η New Line/WB θέλει τον James Wan για το σίκουελ, όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Fast and Furious 7, αλλά θα προχωρήσει και χωρίς αυτόν σε περίπτωση που δεν θέλει να ξανακάνει, όπως έχει δηλώσει, ταινία τρόμου τόσο σύντομα.

    Θέλετε να δείτε όλα αυτά τα spinoff και σίκουελ του The Conjuring;
    Είστε φαν της πρώτης ταινίας;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η κούκλα του Conjuring σε spinoff και το sequel που έρχεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top