F Ant-Man της Marvel: Εικόνα από τα γυρίσματα, αλλαγή ημερομηνίας και φήμες για το casting - FilmBoy Ant-Man της Marvel: Εικόνα από τα γυρίσματα, αλλαγή ημερομηνίας και φήμες για το casting - FilmBoy
  • Latest News

    Ant-Man της Marvel: Εικόνα από τα γυρίσματα, αλλαγή ημερομηνίας και φήμες για το casting


    Η πιο ανέλπιστη επιλογή των Marvel Studios για το ξεκίνημα της 3ης Φάσης των Marvel ταινιών...θα είναι ο Ant-Man.

    Αν μιλήσουμε όμως με την γλώσσα των κόμικ, ξέρουμε πως πρόκειται για έναν εκ των παλιότερων χαρακτήρων της Marvel, ιδρυτικού και αναπόσπαστου μέλους των Εκδικητών με την κινηματογραφική προσαρμογή να βρίσκεται στα σκαριά πριν ακόμα κυκλοφορήσει η οποιαδήποτε ταινία από τα Marvel Studios (πριν και από τον πρώτο Iron Man).

    Με αυτά και με αυτά, του Ant-Man του έλαχε να ακολουθήσει πολύ αργότερα στο franchise των Marvel ταινιών και έτσι θα ξεκινήσει την 3η Φάση, αμέσως μετά το Avengers: Age of Ultron.

    Ο Henry Pym δημιουργήθηκε από τους Stan Lee, Larry Lieber και Jack Kirby και πρωτοεμφανίστηκε τον Ιανουάριο του 1962 στο Tales to Astonish #27.

    Ο χαρακτήρας του είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που ανακάλυψε μια ουσία με την οποία μπορούσε να αλλάζει το μέγεθος του και ως Ant-Man εμφανίστηκε λίγο αργότερα στην ίδια σειρά, τεύχος 35.

    Αργότερα τον διαδέχτηκαν οι Scott Lang και Eric O'Grady, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία....αλλά δεν έχουμε ιδέα για το τι θα παίξει με το σενάριο της ταινίας.

    Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Hank Pym αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δεν θα έχει καμία σχέση με τον Ultron και τη δημιουργία του, αφού ο Ant-Man θα ακολουθήσει αμέσως μετά το Avengers: Age of Ultron.

    Αυτό σημαίνει πως ο Ant-Man δεν θα εμφανιστεί στους 2ους Εκδικητές αλλά και πως ο Ultron θα έχει διαφορετική προέλευση στην κινηματογραφική του εκδοχή (πιθανώς θα δημιουργηθεί καταλάθος από τον Tony Stark).

    Ο σκηνοθέτης Edgar Wright είχε δηλώσει σχετικά στην Huffington Post:


    "Πιστεύω ότι ο λόγος που μερικές φορές οι ταινίες υπερηρώων αποτυγχάνουν ή έχουν μικτά αποτελέσματα, είναι επειδή προσπαθούν να συστήσουν έναν ήρωα και έναν κακό ταυτόχρονα.
    Αυτό είναι πολύ δύσκολο και μερικές φορές ασύμμετρο.

    Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω πως το "Iron Man" είναι εξαιρετικά επιτυχημένο, επειδή κρατά τα πράγματα σε απλά επίπεδα, με τον αντίπαλο να προέρχεται συνήθως από την τεχνολογία του ήρωα.

    Ο Ultron δεν υπήρξε ποτέ στο σενάριο μου και ο λόγος ήταν πως το στήσιμο της ιστορίας του Ant-Man και το τι ακριβώς είναι ικανός να κάνει, ήταν από μόνο του αρκετό για μια ταινία."


    Όσο για το καστ, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη από το Variety πως οι Joseph Gordon-Levitt και Paul Rudd είναι οι δύο ηθοποιοί που προηγούνται για να αναλάβουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr Hank Pym/Ant-Man, με την πιθανή συμμετοχή ενός ακόμα ηθοποιού στους υποψήφιους.

    Ο ίδιος ο Gordon-Levitt θέλησε πάντως να κατευνάσει κάποιες από τις φήμες μιλώντας πρόσφατα στην Huffington Post της Γαλλίας:


    "Υπάρχουν πάντα πολλές φήμες γύρω από αυτά τα project και μέχρι στιγμής εξακολουθούν να είναι μόνο συζητήσεις.

    Είμαι πάντα πολύ διαφανής όταν πρόκειται για τον ρόλο και την καριέρα μου.
    Συνήθως και αν κάτι συμβαίνει, είμαι ο πρώτος που μιλάω και επικοινωνώ με τους οπαδούς μου και αν δεν ακούσετε κάτι από εμένα, είναι μόνο φήμες."

    Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Gordon-Levitt που τον είχαμε δει και σε άλλη κόμικ παραγωγή (ο αστυνόμος Blake του Dark Knight Rises που στο τέλος πήρε ουσιαστικά τη θέση του Batman), είχε ακουστεί τόσο ως υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Star-Lord στο Guardians of The Galaxy (που τελικά δόθηκε στον Chris Pratt) όσο και για αυτόν του Dr. Strange.

    Το αφεντικό των Marvel Studios, Kevin Feige συνέχισε σχετικά:


    "Λοιπόν ...τίποτα δεν είναι αλήθεια ακόμα.
    Οι φήμες εκεί έξω γίνονται επίμονες όταν πρόκειται για εξέχοντες ηθοποιούς και πολλές φορές αυτό συμβαίνει επειδή πράγματι βρισκόμαστε σε συνομιλίες ή επειδή ηθοποιοί σαν τον Gordon-Levitt είναι από τους πιο περιζήτητους αυτήν τη περίοδο."


    Και αν δεν σας έφταναν όλα αυτά, οι τελευταίες φήμες από το Superhero Movies News φέρουν τη Rashida Jones (Celeste and Jesse Forever) ως τη βασική υποψήφια για τον θηλυκό πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο Ant-Man.

    Για το παραπάνω θα χρειαστούμε κι άλλες επιβεβαιώσεις, αλλά λέτε ο πρωταγωνιστικός θηλυκός χαρακτήρας να είναι η Janet Van Dyne και να δούμε στον Ant-Man την πρώτη εμφάνιση της Wasp;

    Τον Ant-Man μπορούμε να τον περιμένουμε 31 Ιουλίου 2015, σχεδόν τρεις μήνες μετά από το Avengers: Age Of Utron και αρκετά νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία της 6ης Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

    Οι λόγοι για τους οποίους η 3η Φάση του Κινηματογραφικού Marvel Σύμπαντος θα ξεκινήσει τόσο νωρίς, δεν έχουν να κάνουν προφανώς με συσχετισμό του Ant-Man στα δρώμενα του Avengers 2 αλλά για να προωθηθεί καλύτερα σαν ταινία, αφού θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι του 2015 και κολλητά με το 2ο επικό crossover της Marvel (αλλά και μόλις δύο βδομάδες μετά από το Superman/Batman).

    Ίσως έτσι το κοινό να εμφανιστεί πιο περίεργο για το κινηματογραφικό ντεμπούτο ενός ...Μυρμηγκοάντρα και η Marvel να έχει περισσότερες εγγυήσεις για τις περίεργες επιλογές που σκοπεύει να κάνει στην 3η Φάση όπως ο μαγευτικός (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Dr Strange.

    Το pre-production του Ant-Man θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2013, τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν μέσα στο 2014, ενώ το σενάριο προέρχεται από τους Edgar Wright και Joe Cornish (Attack the Block).

    * Σας αφήνουμε με την τελευταία backstage φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα και την οποία είχε δημοσιεύσει ο σκηνοθέτης Edgar Wright στο Twitter του.

    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ant-Man της Marvel: Εικόνα από τα γυρίσματα, αλλαγή ημερομηνίας και φήμες για το casting Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top