F The Starving Games trailer: Το Hunger Games ...με άρωμα Avatar! - FilmBoy The Starving Games trailer: Το Hunger Games ...με άρωμα Avatar! - FilmBoy
  • Latest News

    The Starving Games trailer: Το Hunger Games ...με άρωμα Avatar!


    Είχε κανείς αμφιβολία ότι το The Hunger Games δε θα γίνει παρωδία, ειδικά όταν οι Jason Friedberg και Aaron Seltzer των Date Movie, Epic Movie, Disaster Movie και των εξίσου άθλιων Meet the Spartans και Vampires Suck, δεν αφήνουν τίποτε αναξιοποίητο;

    Ε, το The Starving Games είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται.
    Καμία έκπληξη.

    Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από την "Evershot Kantmiss" (Maiara Walsh, η οποία μετράει ήδη μια αποτυχία στο ενεργητικό της, μετά τον αποτυχημένο ‘πιλότο’ του τηλεοπτικού Zombieland ) και φυσικά παρωδεί το Hunger Games αλλά όχι μόνο.

    Θα δούμε επίσης ευθείς αναφορές στα Lord of the Rings, Avatar, The Expendables, The Avengers, Harry Potter, και σε παιχνίδια όπως το Angry Birds και το Fruit Ninja!

    Όλα τα σφάζω …κυριολεκτικά.
    Το The Starving Games μοιάζει ακριβώς όπως και όλες οι άλλες ταινίες που έχουν βγάλει οι Friedberg και Seltzer την τελευταία δεκαετία.

    Και ακριβώς όπως όλα τα άλλα, κατά πάσα πιθανότητα και αυτό θα θαφτεί υπερβολικά από τους κριτικούς – και πιθανότατα από όσους έχουν καλή αίσθηση χιούμορ – και μετά θα πάει στα ταμεία να βγάλει ένα κάρο λεφτά.

    Τι να πεις…

    Το The Starving Games βγαίνει στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου, λίγο πριν τη πρεμιέρα του The Hunger Games: Catching Fire στις 22 Νοεμβρίου!
    …Αυτά είναι.




    The Starving Games trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Starving Games trailer: Το Hunger Games ...με άρωμα Avatar! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top