F The Secret Life of Walter Mitty trailer: Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τον Ben Stiller - FilmBoy The Secret Life of Walter Mitty trailer: Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τον Ben Stiller - FilmBoy
  • Latest News

    The Secret Life of Walter Mitty trailer: Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τον Ben Stiller


    Όταν δείτε το trailer του The Secret Life of Walter Mitty θα μεταφερθείτε σε κάτι μαγικό, καθώς ο Walter (Ben Stiller) ονειροπολεί στην άχαρη πραγματικότητα στην οποία ζει, και ξεκινάει ένα όμορφο και μαγευτικό ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Ο λόγος;
    Ένα κορίτσι και η φιλοδοξία του να αποκτήσει επιτέλους ζωή ο ίδιος.

    Εκτός από το γεγονός ότι η ταινία μοιάζει να είναι και ρομαντική κωμωδία, και fantasy, και περιπέτεια, και δράμα, ίσως και λίγο action, υπάρχουν πράγματα που βλέπουμε στο trailer και …δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικά ή όχι.

    Ναι, μάλλον το σμήνος πουλιών που σχηματίζουν το σχήμα του προσώπου της Kristen Wiig δεν είναι πραγματικότητα, αλλά η επίθεση από τον καρχαρία;
    …Είστε σίγουροι;

    Ο Ben Stiller σκηνοθετεί, παράγει και πρωταγωνιστεί στο The Secret Life of Walter Mitty, μια μεταφορά της κλασικής μικρής ιστορίας του James Thurber, από ένα σενάριο του Steve Conrad (του εξαιρετικού The Pursuit of Happiness).

    Ο Stiller παίζει έναν δειλό φωτο μάνατζερ σε ένα περιοδικό, που ονειρεύεται συναρπαστικές περιπέτειες, μέχρι που ξεκινάει να ζήσει μια πραγματική ψάχνοντας ένα χαμένο αρνητικό φωτογραφίας.

    Μαζί του οι Kristen Wiig, Adam Scott, Sean Penn και Patton Oswalt.  
    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και θα προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες τα Χριστούγεννα.

    Δείτε παρακάτω ένα από τα καλύτερα trailer που είδαμε φέτος.




    The Secret Life of Walter Mitty trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Secret Life of Walter Mitty trailer: Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τον Ben Stiller Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top