F Charlie Countryman trailer: Το τρελό ταξίδι του Shia LaBeouf στο Βουκουρέστι - FilmBoy Charlie Countryman trailer: Το τρελό ταξίδι του Shia LaBeouf στο Βουκουρέστι - FilmBoy
  • Latest News

    Charlie Countryman trailer: Το τρελό ταξίδι του Shia LaBeouf στο Βουκουρέστι


    Ένας νεαρός άνδρας βλέπει όραμα από την πεθαμένη μητέρα του που του λέει να πάει στο Βουκουρέστι. 
    Το κάνει, αλλά στη διάρκεια της πτήσης, το άτομο που κάθεται στο διπλανό κάθισμα στο αεροπλάνο, πεθαίνει.

    Συναντά την κόρη του νεκρού και την ερωτεύεται, αλλά ανακαλύπτει ότι είναι ήδη παντρεμένη με έναν ηλικιωμένο άντρα, που συμβαίνει να είναι ένας δολοφονικός  γκάνγκστερ.

    Γιατί τα ρομάντζα στο Hollywood είναι πάντα τόσο περίπλοκα;

    Το trailer του Charlie Countryman, σκηνοθετικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη διαφημιστικών Fredrik Bond, βγήκε στα ιντερνέτια για να συμβάλει στην προώθηση της ταινίας, που βγαίνει σε περιορισμένη διανομή στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα.

    Και φαίνεται να είναι μια δύσκολη ταινία.
    Πάντως, το ισχυρότερο ατού της είναι το cast, με τον Shia LaBeouf και την Evan Rachel Wood στο ρόλο των εραστών, τον ‘HannibalMads Mikkelsen ως ψυχοπαθή, βίαιο και κτητικό σύζυγο, τη Melissa Leo, τον Vincent D'Onofrio, τον John Hurt και τον Rupert Grint – που συνεχίζει να προσπαθεί να ξεφύγει από τη ‘ρετσινιά’ του Harry Poter – να παίζει έναν χαρακτήρα που κατά λάθος παίρνει μεγάλη δόση Viagra!

    Το Charlie Countryman θα βγει σε λίγες αίθουσες στις 15 Νοέμβρη.
    Σχόλια;




    Charlie Countryman trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Charlie Countryman trailer: Το τρελό ταξίδι του Shia LaBeouf στο Βουκουρέστι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top