F Hours trailer: Ο Paul Walker, ο τυφώνας Κατρίνα και το νεογνό - FilmBoy Hours trailer: Ο Paul Walker, ο τυφώνας Κατρίνα και το νεογνό - FilmBoy
  • Latest News

    Hours trailer: Ο Paul Walker, ο τυφώνας Κατρίνα και το νεογνό


    Συνήθως δεν είναι καλά τα πράγματα όταν βλέπεις τον Paul Walker έξω από το Fast & Furious franchise, αλλά ίσως το Hours, η ταινία που πρωταγωνιστεί ως ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τα επακόλουθα του τυφώνα Κατρίνα, να είναι η εξαίρεση.

    Αντί να κάνει το εύκολο, μια ‘Katrina movie’, ο σκηνοθέτης Eric Heisserer (σεναριογράφος του remake The Thing, του Final Destination 5 και του επίσης remake Nightmare on Elm Street) επικεντρώνεται στις εμπειρίες ενός ανθρώπου κατά τη διάρκεια της καταστροφής.

    Η σύζυγος του Walker (Genesis Rodriguez) έχει μόλις γεννήσει και το νεογέννητο μωρό βρίσκεται στη ΜΕΝΝ σε μια θερμοκοιτίδα.

    Όταν ο τυφώνας χτυπάει, το ρεύμα πέφτει και είναι στο χέρι του πατέρα να κρατήσει τη μπαταρία φορτισμένη μέχρι να φτάσει βοήθεια, όποτε κι αν συμβεί αυτό.

    Μια δραματική ιστορία μέρος μιας ταινίας καταστροφής, όπου ο Walker ζει σε μια πόλη γεμάτη κόσμο αλλά βρίσκεται μόνος σε ένα νοσοκομείο να μάχεται για το παιδί του.

    Ειδικά εγώ, τον καταλαβαίνω απόλυτα…

    Το πρώτο trailer το είχαμε δει το Φλεβάρη.
    Δείτε το νέο trailer του Hours.



    Hours trailer #2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hours trailer: Ο Paul Walker, ο τυφώνας Κατρίνα και το νεογνό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top