F Trailer ...θερμοκοιτίδας του θρίλερ καταστροφής Hours με τον Paul Walker - FilmBoy Trailer ...θερμοκοιτίδας του θρίλερ καταστροφής Hours με τον Paul Walker - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer ...θερμοκοιτίδας του θρίλερ καταστροφής Hours με τον Paul Walker


    Μετά από μερικά …ήσυχα χρόνια, ο Paul Walker απολαμβάνει τη νέα ακμή της καριέρας του, καθώς πέρα από την αναμονή του Fast & Furious 6, έχει κλειδώσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα πιθανό νέο Hitman.

    Πριν από αυτά όμως, ο Walker θα πάει στο SXSW με τη ταινία Hours, ένα θρίλερ καταστροφής που εξελίσσεται στον απόηχο του τυφώνα Κατρίνα.

    Ο Walker παίζει ένα νέο πατέρα, του οποίου το νεογέννητο παιδί έχει εγκλωβιστεί σε ένα νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης, όταν χτυπάει ο τυφώνας.

    Θα πρέπει να διατηρήσει στη ζωή το παιδί του, το οποίο βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα η οποία φορτίζει με οξυγόνο κάθε τρία λεπτά.

    Σενάριο και σκηνοθεσία έχει κάνει ο Eric Heisserer, περισσότερο γνωστός από σενάρια τρόμου, όπως το Final Destination 5, το A Nightmare on Elm Street και πιο πρόσφατα το The Thing, και που εδώ κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλια σας.



     
    Hours trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer ...θερμοκοιτίδας του θρίλερ καταστροφής Hours με τον Paul Walker Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top