F ‘Doctor Who’ 50th Anniversary trailer: 50 Χρόνια Βρετανικό sci-fi - FilmBoy ‘Doctor Who’ 50th Anniversary trailer: 50 Χρόνια Βρετανικό sci-fi - FilmBoy
  • Latest News

    ‘Doctor Who’ 50th Anniversary trailer: 50 Χρόνια Βρετανικό sci-fi


    Το απόλυτο χάος. 
    Μόνο έτσι μπορείς να περιγράψεις μια σειρά που δεν έχει κανόνες, δεν έχει σταθερούς ηθοποιούς, δεν έχει main story αλλά βασίζεται στην δημιουργική γραφή των σεναριογράφων του.

    Το Doctor Who είναι μια σειρά φτιαγμένη για να μην στερέψει ποτέ απο ιδέες και να ευτυχεί να έχει στο τιμόνι ανθρώπους με ταλέντο (είναι απίστευτο που φτάνει αισίως τα 50 χρόνια ζωής και παραδόξως, θεωρείται ότι βρίσκεται στην καλύτερη εποχή της!).

    Στις 23 Νοεμβρίου λοιπόν, την ημέρα που πριν 50 χρόνια ο Γουίλιαμ Χάρτνελ συστηθεί ως ο πρώτος Doctor, το BBC θα γιορτάσει την επέτειο με το πρώτο επεισόδιο με πάνω απο έναν Doctor.  

    Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο θα εμφανιστούν ο Matt Smith και ο David Tenant, 10ος και 11ος, όπως και ο John Hurt σε ρόλο Doctor χωρίς να ξέρουμε άλλες λεπτομέρειες.

    Μαζί τους και οι Jenna Louise Coleman και Billie Piper (Clara Oswald kai Rose Tyler αντίστοιχα) ως οι companions του 11ου και του 10ου.

    Επικρατεί ένας σχετικός πανζουρλισμός και τεράστια αναμονή για το συγκεκριμένο επεισόδιο, όπως με πληροφόρησαν απο το facebook group "Tardis in Greece", στο οποίο απευθύνθηκα για να βολιδοσκοπήσω τι επικρατεί στους κύκλους των φανατικών. 

    Συγκεκριμένα τα λόγια τους ήταν τα εξής:

    "Το επεισόδιο θα κρατήσει 75 λεπτά και θα το δείξουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Αμερικής, Αφρικής και την Αυστραλία στον Κινηματογράφο ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ #@%^&^".


    Η αναμονή είναι μεγάλη όπως βλέπετε για την σειρά που είναι οικογενειακή υπόθεση στην Βρετανία και που μετά το reboot του 2005 απο τον Ράσελ Τ. Ντέιβις που έδωσε στη σειρά την σημερινή της μορφή και έπειτα ανέλαβε ο  Steven Moffat (Sherlock), που ανέβασε και άλλο την ποιότητα της σειράς, είναι στην καλύτερη της φάση και με με μέλλον.

    Ποιος είπε οτι οτι οι 26 season είναι αρκετές;

    Οι φανς θέλουν κι άλλο! 

    Δείτε το trailer για την 50η επέτειο του Doctor Who που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. 
     
    Τάσος Σαμπάρ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ‘Doctor Who’ 50th Anniversary trailer: 50 Χρόνια Βρετανικό sci-fi Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top