F Plush trailer: Η Emily Browning είναι η σέξυ ροκ σταρ - FilmBoy Plush trailer: Η Emily Browning είναι η σέξυ ροκ σταρ - FilmBoy
  • Latest News

    Plush trailer: Η Emily Browning είναι η σέξυ ροκ σταρ


    Δε χρειάζεται και πολύ προσπάθεια για να αναγνωρίσεις το κλισέ σε ένα μουσικό trailer για την ιστορία μιας προβληματικής ροκ σταρ.

    Προκαλεί όμως απορία ο χαρακτηρισμός 'red band' σε ένα trailer χωρίς διαλόγους (άρα χωρίς κακιές λεξούλες), χωρίς γυμνό, παρά μόνο μουσική.

    Η Hayley (Emily Browning) είναι ένα ανερχόμενο αστέρι της ροκ που παίρνει το στραβό δρόμο όταν ο αδελφός της και μέλος της μπάντας της, πεθαίνει από υπερβολική δόση.

    Αλλά ενώ βρίσκεται σε μια καθοδική πορεία με ναρκωτικά, αλκοόλ, άθλιες δουλειές και σεξ, (η Emily Browning παίζει, ήταν δυνατόν να μην υπήρχε σεξ, και μάλιστα …kinky kind;) βρίσκει την έμπνευση και τη φιλία (και το σεξ) στον κιθαρίστα που προσελήφθη για να αντικαταστήσει τον αδελφό της (Xavier Samuel).

    Η σκηνοθέτις Catherine Hardwicke αφήνει το …νεγκλιζέ στυλάκι των Twilight και Red Riding Hood κι επιστρέφει στο σινεμά που την έκανε γνωστή – και δικαίως – με το εξαιρετικό Thirteen το 2003.

    Το Plush βγαίνει στις ΗΠΑ στις 13 Σεπτεμβρίου.
    Δείτε το teaser trailer που κυκλοφόρησε και αφήστε τα σχόλιά σας. 




    Plush trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Plush trailer: Η Emily Browning είναι η σέξυ ροκ σταρ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top