F Nebraska trailer: Το νέο road trip movie του Alexander Payne - FilmBoy Nebraska trailer: Το νέο road trip movie του Alexander Payne - FilmBoy
  • Latest News

    Nebraska trailer: Το νέο road trip movie του Alexander Payne


    Τα road trip movies παραδοσιακά αντιπροσώπευαν τις διαφορετικές οπτικές των τοπίων της Αμερικής, ενίοτε και του Αμερικάνικου Ονείρου – θυμηθείτε την ταινία-ορόσημο Easy Rider ή την αυθάδη κωμωδία του Todd Phillips, Road Trip.

    Το υπο-είδος αποτελεί εξοικειωμένο έδαφος και για τον συγγραφέα-σκηνοθέτη Alexander Payne, αφού έκανε ταινίες όπως το About Schmidt, και ακόμα και στο πρόσφατο βραβευμένο με Oscar, The Descendants, υπήρχαν στοιχεία road trip.

    Το Nebraska είναι η νέα του ταινία και, όπως μπορείτε να δείτε από το trailer, πρόκειται ξεκάθαρα για μία road trip ταινία.

    Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Woody Grant (Bruce Dern), έναν δύστροπο και συχνά μεθυσμένο άντρα ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι έχει γίνει εκατομμυριούχος, αφού λαμβάνει μια επιστολή που τον ειδοποιεί ότι είναι ο νικητής μιας φανταστικής κλήρωσης.

    Ναι, σαν τα δεκάδες mail που λαμβάνουμε όλοι μας και μας ενημερώνουν ότι το mail μας κέρδισε 800.000 ευρώ και μας ζητάνε διεύθυνση να μας τα παραδώσουν.

    Πάντα είχα απορία πώς υπάρχει ακόμη κόσμος και τα πιστεύει.
    Η απορία μου απαντήθηκε με το Nebraska.

    Anyway, ο γιος του Woody, ο David (Will Forte), συνειδητοποιώντας ότι ο πατέρας του μπορεί να μην βρίσκεται μαζί του σε λίγο καιρό, δέχεται να τον συνοδεύσει σε ένα ταξίδι από την Montana στη Nebraska, για να διεκδικήσει την υποτιθέμενη περιουσία του.

    Το ασπρόμαυρο Nebraska θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 15 Νοέμβρη.
    Πώς σας φαίνεται;



     
    Nebraska trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nebraska trailer: Το νέο road trip movie του Alexander Payne Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top