F Χορτάστε με τα 3 ξεκαρδιστικά clip του Cloudy With a Chance of Meatballs 2 - FilmBoy Χορτάστε με τα 3 ξεκαρδιστικά clip του Cloudy With a Chance of Meatballs 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Χορτάστε με τα 3 ξεκαρδιστικά clip του Cloudy With a Chance of Meatballs 2


    Η μέχρι στιγμής φετινή σοδειά των animated ταινιών ήταν σχετικά απογοητευτική, αλλά καθώς βαδίζουμε προς τους τελευταίους μήνες του 2013, τα Despicable Me 2, Frozen και Cloudy 2 αναμένεται να σώσουν την κατάσταση.

    Το Βρέχει Κεφτέδες του 2009 ήταν από τα πιο έξυπνα, διασκεδαστικά και καλοφτιαγμένα animation των τελευταίων χρόνων ενώ όπως θα είχατε καταλάβει και από το trailer που είδαμε το Μάρτη , το sequel αναμένεται ακόμα πιο θεαματικό και περιπετειώδες.

    Το όνειρο του εφευρέτη Flint  Lockwood ήταν να αναγνωριστεί ως μεγάλος εφευρέτης, μια ιδιοφυία που τελικά αναγνωρίζεται  όταν το είδωλό του, ο Chester V τον προσκαλεί να ενταχθεί στην Εταιρεία The Live Corp Company, όπου οι καλύτεροι και λαμπρότεροι εφευρέτες του κόσμου δημιουργούν τεχνολογίες για τη βελτίωση της ανθρωπότητας.

    Όλα όμως αλλάζουν όταν ο Flint ανακαλύπτει πως η περίφημη μηχανή του που μετατρέπει το νερό σε φαγητό και άλλα πολλά, εξακολουθεί να λειτουργεί και αυτή τη φορά δημιουργεί υβρίδια ζωικών τροφίμων, τα..."foodimals"!

    Με την τύχη της ανθρωπότητας στα χέρια του, ο Chester στέλνει τον Flint και τους φίλους του σε μια επικίνδυνα διασκεδαστική αποστολή, παλεύοντας με πεινασμένους ...τακόδειλους, γαριδομπαντζήδες, μηλο-πύθωνες, διπλά μπέργκερ με μπέικον (σκοτώστε με τώρα ...από τη λιγούρα που μ'έπιασε δεν περιγράφω άλλο!), τυραράχνες και άλλα πλάσματα τροφίμων για να σώσει ξανά τον κόσμο!

    Το αρχικό καστ των Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Neil Patrick Harris, Benjamin Bratt επιστρέφει στα φωνητικά του καθήκοντα και μαζί τους προστέθηκαν οι Terry Crews, Will Forte και Kristen Schaal.

    Το Cloudy With a Chance of Meatballs 2 των Sony και Columbia, θα ανοίξει 27 Σεπτεμβρίου στην Αμερική και 24 Οκτωβρίου στα μέρη μας από τη Feelgood.

    Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε παρακάτω  τα πρώτα τρία κλιπάκια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα και να γελάσετε άφοβα με αυτό το ....Jurassic Food Park sequel!


    Kostas Tsokos.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χορτάστε με τα 3 ξεκαρδιστικά clip του Cloudy With a Chance of Meatballs 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top