F Ραπανάκια για την όρεξη στο trailer του Cloudy With A Chance of Meatballs 2 - FilmBoy Ραπανάκια για την όρεξη στο trailer του Cloudy With A Chance of Meatballs 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Ραπανάκια για την όρεξη στο trailer του Cloudy With A Chance of Meatballs 2


    Όσοι πιστεύαμε (…) ότι το Cloudy With A Chance of Meatballs (ή αλλιώς Βρέχει Κεφτέδες) του 2009 θα ήταν παιδαριώδες και γελοίο, βασισμένοι στον τίτλο του, κάναμε λάθος.
    Η ταινία ήταν εξαιρετικά όμορφη και καλοφτιαγμένη.

    Φέτος θα δούμε τη συνέχεια, του οποίου το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Δύο άνθρωποι που εργάστηκαν για την πρώτη ταινία, οι Cody Cameron και Kris Pearn, επιλέχθηκαν από τους δημιουργούς της αρχικής ταινίας να πάρουν το τιμόνι του sequel, και αυτοί άρπαξαν την ευκαιρία να κάνουν …μεγαλύτερα και περίεργα πράγματα.

    Πραγματικά, η ιστορία παίρνει …γιγαντιαίες διαστάσεις, καθώς πλέον μιλάμε για ολόκληρους κόσμους με τρόφιμα, και όχι μια πόλη.

    Το Cloudy With A Chance of Meatballs 2 ανοίγει στις ΗΠΑ στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Bill Hader, Anna Faris, Will Forte, Andy Samberg και Kristen Schaal.

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



    Cloudy With a Chance of Meatballs 2 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ραπανάκια για την όρεξη στο trailer του Cloudy With A Chance of Meatballs 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top