F Unforgiven trailer: Το γιαπωνέζικο remake της ταινίας του Clint Eastwood! - FilmBoy Unforgiven trailer: Το γιαπωνέζικο remake της ταινίας του Clint Eastwood! - FilmBoy
  • Latest News

    Unforgiven trailer: Το γιαπωνέζικο remake της ταινίας του Clint Eastwood!


    Η σχέση μεταξύ των παραδοσιακών American-made γουέστερν και των Ιαπωνικών Samourai epics είναι μια συναρπαστική ιστορία.

    Θυμηθείτε μόνο τη πρώτη σημαντική ταινία του Clint Eastwood, το A Fistful of Dollars (Για Μια Χούφτα Δολάρια), ένα σχεδόν πλάνο-προς-πλάνο remake του Yojimbo του Akira Kurosawa - το οποίο με τη σειρά του ήταν σαφώς επηρεασμένη από το γουέστερν του John Ford της δεκαετίας του 1940.

    Ο Eastwood θα καταλήξει τελικά να καρπωθεί ένα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας με το θλιμμένο αντι-γουέστερν Unforgiven, το 1992.

    Τώρα, ο Ken Watanabe πρωταγωνιστεί σε μια νέα έκδοση του Unforgiven που μετακινεί την ιστορία από τα τέλη του 1800 στο Wyoming, στην εποχή της Ιαπωνικής Αυτοκρατορίας.

    Το πρώτο επίσημο trailer αναδεικνύει την ιστορία ενός πρώην ληστή, ο οποίος - απεγνωσμένος για χρήματα για να ταΐσει την οικογένειά του που υποφέρει - αναλαμβάνει να κυνηγήσει ένα ζευγάρι επικηρυγμένων που έχει καταφύγει σε μια μακρινή πόλη στα σύνορα.

    Στις γιαπωνέζικες αίθουσες από Σεπτέμβρη.
    Εντυπώσεις;



    Unforgiven trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unforgiven trailer: Το γιαπωνέζικο remake της ταινίας του Clint Eastwood! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top