F Ο Iron Man Robert Downey Jr. υπογράφει για τα Avengers 2 και 3!‏ - FilmBoy Ο Iron Man Robert Downey Jr. υπογράφει για τα Avengers 2 και 3!‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Iron Man Robert Downey Jr. υπογράφει για τα Avengers 2 και 3!‏


    Τιτανοτεράστια, τρισμέγιστα και άλλοι τέτοιοι υπερβολικοί χαρακτηρισμοί από το κινηματογραφικό στρατόπεδο της Marvel.

    Δεν γνωρίζαμε τι θα γινόταν μετά το τέλος του Iron Man 3 αν και ο ίδιος ο Tony Stark καταστρέφοντας τις στολές, το δήλωσε: "I am Iron Man" κλέβοντας και λίγο από το φινάλε του Spider-Man (2002).

    Το συμβόλαιο του Robert Downey Jr. είχε λήξει μετά το Iron Man 3 και ήμασταν σε αναμμένα κάρβουνα για το αν τελικά θα συνέχιζε, αν όχι στο franchise του Iron Man, τουλάχιστον για τους Εκδικητές.

    Ο ίδιος μάλιστα αλλά και οι Joss Whedon, Kevin Feige (διευθυντής παραγωγής των Marvel Studios) άφηναν υπονοούμενα πως ίσως να συνέχιζε χωρίς να φοράει τη στολή, παραμένοντας ως τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, με πιθανή συμμετοχή του Iron Man είτε ως remote controlled είτε με τον φίλο του James Rhodes του Don Cheadle από μέσα (υποθετικά μιλάμε πάντα).

    Για να μην μακρηγορώ άλλο με τις εισαγωγές, φαίνεται πως οι εισπράξεις του 3ου Iron Man, έδωσαν ένα παραπάνω έναυσμα στην Marvel να κόψουν τις μαλακίες και τις δήθεν αναμονές και να επαναδιαπραγματευθούν με τον Downey.

    Βλέπετε, το Iron Man 3 πάτησε ήδη 400άρι στην Αμερική και με παγκόσμιες εισπράξεις στα $2,7...δισεκατομμύρια και μπήκε στο τοπ 5 των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, οπότε φανταζόμαστε όλοι σε τι επίπεδο εκτοξεύτηκαν τα ήδη τεράστια κέρδη του ηθοποιού, από αυτά τα franchise.

    Ύστερα απ'όλα αυτά, το ανακοίνωσαν και επίσημα, πως ο Robert Downey Jr. υπέγραψε νέα συμφωνία για άλλες δύο ταινίες, οι οποίες είναι τα Avengers 2 και 3, με τους 2ους Εκδικητές να ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την παραγωγή τους, τον Μάρτη του 2014 για να κυκλοφορήσουν 1 Μαϊου του 2015.

    Τα νέα είναι εξαιρετικά χαρμόσυνα και αυτό σημαίνει πως το franchise-κράχτης των Marvel Studios δεν θα έχει και 4η συνέχεια, με Downey ή χωρίς (όπως αρχικά ακουγόταν).

    Δεν μας χαλάει καθόλου μετά το 'αστειάκι' του Iron Man 3 και αφού θα τον δούμε στους δύο επόμενους Εκδικητές..."I'm sold!"

    Με τους Captain America και Thor να έχουν σίγουρα από άλλο ένα sequel και ένα νέο franchise να ετοιμάζεται να αναδειχθεί (;) με τους Guardians of The Galaxy, είναι καιρός να κάνουν χώρο για τις υπόλοιπες ταινίες που ακούγονται. (Dr Strange, Black Panther, Inhumans).


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Iron Man Robert Downey Jr. υπογράφει για τα Avengers 2 και 3!‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top