F Fleming trailer: Ο Dominic Cooper είναι ο δημιουργός του James Bond στη μίνι σειρά - FilmBoy Fleming trailer: Ο Dominic Cooper είναι ο δημιουργός του James Bond στη μίνι σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Fleming trailer: Ο Dominic Cooper είναι ο δημιουργός του James Bond στη μίνι σειρά


    Τέλη Μαϊου του περσινού έτους είχαμε αναφερθεί σε μια ταινία που ετοιμαζόταν για τον δημιουργό του James Bond.

    Ο καιρός πέρασε και απ΄ότι φαίνεται γυρίστηκε ήδη με τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και teaser να έχουν κυκλοφορήσει, μόνο που...δεν θα είναι ταινία τελικά αλλά μια δραματική μίνι σειρά που θα χωριστεί σε 4 μέρη.

    Η παραγωγή της Sky Atlantic θα είναι μία δραματική μίνι σειρά που θα χωριστεί σε τέσσερα μέρη, με πρωταγωνιστή τον Dominic Cooper, o οποίος θα ερμηνεύσει τον ρόλο του συγγραφέα-δημιουργού του θρυλικού 007.

    Δίπλα στο πλευρό του Dominic Cooper θα βρεθεί η Lara Pulver της σειράς Da Vinci's Demongs, η οποία θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Βαρόνης Ann O'Neill που άλλαξε τη ζωή του για πάντα.

    Η ιστορία θα ακολουθεί τη ζωή του μελλοντικού συγγραφέα την περίοδο που ήταν ένας αποτυχημένος χρηματιστής που ζούσε από τους πλούσιους γονείς του, ύστερα από μια αποτυχημένη στρατιωτική καριέρα.

    Ουσιαστικά θα πρόκειται για την ιστορία του πόσο απελπισμένα ήθελε ο Fleming να είναι κάποιος που δεν θα μπορούσε να είναι, γι'αυτό και δημιούργησε στο χαρτί την περσόνα του James Bond.

    Ο Dominic Cooper δήλωσε πρόσφατα για το ρόλο:

    "Το να παίρνω τη θέση του κατασκόπου που, όχι μόνο δημιούργησε τον αινιγματικό χαρακτήρα του 007 αλλά φαντασιωνόταν πως θα ήθελε να ήταν ο ίδιος, θα πρέπει να είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού και είναι τιμή μου να υποδύομαι αυτόν το ρόλο."

    Η μίνι σειρά θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο και θα συμπρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Annabelle Wallis, Lesley Manville, Anna Chancellor, Samuel West και ο Rupert Evans.

    Δείτε παρακάτω το πρώτο, αρκετά James Bond-ικού ύφους teaser και τις πρώτες εικόνες και αφήστε γνώμες.

    Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;




     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fleming trailer: Ο Dominic Cooper είναι ο δημιουργός του James Bond στη μίνι σειρά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top