F Drug War trailer: Το νέο crime thriller του Johnnie To - FilmBoy Drug War trailer: Το νέο crime thriller του Johnnie To - FilmBoy
  • Latest News

    Drug War trailer: Το νέο crime thriller του Johnnie To


    Η Wellgo USA είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το τελευταίο crime thriller του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Johnnie To, με τίτλο Drug War και για τη προώθηση της ταινίας έβγαλε ένα υποτιτλισμένο trailer, το οποίο είναι γεμάτο ένταση και στυλιζαρισμένη κινεζική δράση.

    Η παρασκευή μόλις πενήντα γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης στην Κίνα τιμωρείται με τη θανατική ποινή, και ο Timmy Choi (Louis Koo) έχει κατασκευάσει τόνους.

    Μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Captain Zhang (Sun Honglei), αλλά έχει μία ευκαιρία να αποφύγει την εκτέλεση: να γίνει  πληροφοριοδότης και να βοηθήσει τη μυστική ομάδα του Zhang να εξαρθρώσει το ισχυρό καρτέλ για το οποίο δούλευε ο ίδιος.

    Με τους μπάτσους να αναγκάζονται να συμπιέσουν μήνες αστυνομικού έργου σε 72 μόλις άγρυπνες ώρες, τα πράγματα βγαίνουν εξωφρενικά εκτός ελέγχου και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος - ο αστυνομικός ή ο εγκληματίας - έχει πραγματικά το πάνω χέρι.


    Έργο του Johnnie To αποκλείεται να μην είναι εξαιρετικό.
    Στην Αμερική θα το δούνε στις 26 Ιουλίου, εμείς ας βολευτούμε προς το παρόν με το trailer.



    Drug War trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Drug War trailer: Το νέο crime thriller του Johnnie To Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top