F Νέες εικόνες του Wolverine αποκαλύπτουν στοιχεία της πλοκής του νέου X-Men - FilmBoy Νέες εικόνες του Wolverine αποκαλύπτουν στοιχεία της πλοκής του νέου X-Men - FilmBoy
  • Latest News

    Νέες εικόνες του Wolverine αποκαλύπτουν στοιχεία της πλοκής του νέου X-Men


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μετά την διαμάχη Beast και Magneto που είδατε εδώ, κυκλοφόρησαν μερικές ακόμα ολόφρεσκες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου X-Men....

    ...και η 70's περιήγηση συνεχίζεται, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Wolverine, φουλ σετάκι με τζιν (όχι Grey) και πουκαμισιά σαν αυτές που βλέπαμε στα εορταστικά επεισόδια των Απαράδεκτων και Της Ελλάδος Τα Παιδιά.

    Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά για την πλοκή της ταινίας;

    Στα κόμικ ήταν η Kitty Pryde, η ψυχή της οποίας στάλθηκε από το δυστοπικό μέλλον στο παρελθόν και μπήκε στο σώμα της νεαρής μεταλλαγμένης...




    Το τότε παρόν βλέπετε, ήταν το 1981 όταν και κυκλοφόρησαν τα Uncanny X-Men 141-142 στα οποία εκτυλίχθηκε μία εκ των κλασικότερων X-stories.

    Τώρα τη θέση του έρχονται να πάρουν τα 70's όχι ως παρόν φυσικά αλλά ως νέο παρελθόν και φυσική συνέχεια της ιστορίας από το X-Men:First Class.

    Και ποιος θα αναλάβει τώρα τα καθήκοντα της Kitty;

    Οι παρακάτω φωτογραφίες δύο πράγματα σημαίνουν: ο Wolverine είναι αυτός που θα σταλεί στο παρελθόν και θα βοηθήσει την ομάδα των X-Men να αποτρέψει τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατασκευή των Sentinels και το κυνηγητό-εκτέλεση των μεταλλαγμένων.

    Η δεύτερη και πιο πιθανή έκβαση θα έχει να κάνει με μια extended εκδοχή του cameo από το X-Men: First Class.

    Αλλιώς για ποιο λόγο να μην παραμείνει ο Logan με τα μελλοντικά του ρούχα και να την δει με το ζόρι πουκαμισιά αλά Φλωρινιώτης (και δεν συμμαζεύεται;).

    Θα απορείτε που κολλάει ο Wolverine στο παρελθόν μιας και δεν υπήρξε ποτέ καμία υπόνοια στις X-movies πως γνώριζε από τότε τους Xavier, Magneto.

    Ή μπορεί και να τους γνώριζε, αν θέλουμε να θυμηθούμε το X-Men Origins: Wolverine που εκτυλίχθηκε στα 80's και στο οποίο ο Logan έχασε τη μνήμη του με αποτέλεσμα στην πρώτη X-trilogy να φαίνεται σαν μην γνώριζε τον Prof. X.

    Με το πλήθος μεταλλαγμένων και συνδυασμό του καστ που έχει ανακατεύσει ο Bryan Singer ευελπιστούμε να υπάρξει (όπως ακούγεται) κάποιο καλό ξέμπλεγμα-reboot-εναλλακτικό continuity αλά Star Trek...γιατί εγώ πονοκεφάλιασα ήδη!


    Όσο για τη μυστήρια φωτογραφία με το χαρτί και τα τυπωμένα γράμματα ...θα υπάρξει κάποια καταστροφή στο Παρίσι που θα ενεργοποιήσει Sentinel ψηλό σαν κυπαρρίσι και υποθετικά ...με λόγο-διαταγή του προέδρου Nixon.

    Ο Magneto μάλλον θα την κάνει πάλι τη ζημιά του, αλλά εμείς πότε θα δούμε επιτέλους τα  γιγάντια θανατηφορά ρομποτοειδή;

    Εν αναμονή λοιπόν των υπόλοιπων νέων και φωτογραφιών αλλά και του φετινού San Diego Comic Con, όπου θα γίνει μια πρώτη επίσημη παρουσίαση του Days of Future Past.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέες εικόνες του Wolverine αποκαλύπτουν στοιχεία της πλοκής του νέου X-Men Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top