F Γιαπωνέζικο trailer, clips και σποτάκια, για το darky sequel του Star Trek‏ - FilmBoy Γιαπωνέζικο trailer, clips και σποτάκια, για το darky sequel του Star Trek‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Γιαπωνέζικο trailer, clips και σποτάκια, για το darky sequel του Star Trek‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    H αμερικάνικη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Star Trek: Into Darkness, πλησιάζει στις 11 Μαϊου ενώ ήδη έχει γίνει πρεμιέρα στην Αυστραλία και θα ακολουθήσει μια ειδική πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 2 Μαϊου (σ.σ.: θα καταρρεύσω!).

    Σε μας θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, αλλά πάλι καλά που θα το δούμε έστω και στις 11 Ιουλίου, με ποκ κορνάκι και τον θερινό ουρανό πάνω από τις κεφάλες μας.

    Διακτινιζόμαστε λοιπόν, αρχικά με τα πρώτα τρία κλιπάκια, με τον Spock να βρίσκεται σε κίνδυνο, την Carol Marcus της Alice Eve να συστήνεται για πρώτη φορά και ένα τρίτο που μας δίνει μια ιδέα για διαστημικά κυνηγητά, που θα κόβουν ανάσες.








     

    Ακολουθούν δύο promo videos και ένα behind the scenes.

    Στα πρώτα δύο βλέπουμε τον Spock (με την ανατριχιαστική αφήγηση του κακού John Harrison/Benedict Cumberbatch) και τον απολαυστικό Scotty του Simon Pegg ενώ στο behind the scenes, οι Chris Pine και J.J. Abrams μιλούν για τον χαρακτήρα του Captain Kirk.





     

    Τέλος με τρία τηλεοπτικά σποτάκια και ένα μικρό γιαπωνέζικο trailer.





    Star Trek Into Darkness trailer 6 από FilmBoy-gr

    Ποιος δεν ψήθηκε ακόμα;
    Ποιος δεν...τσουρουφλίστηκε για τις 11 Ιουλίου;

    Μέχρι τότε θα έχει κυκλοφορήσει άλλο τόσο υλικό, οπότε πάρτε μια ιδέα να χορτάσει το πεινασμένο  για sci-fi ανδραγαθήματα, μάτι σας!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιαπωνέζικο trailer, clips και σποτάκια, για το darky sequel του Star Trek‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top