F Η Dreamworks ετοιμάζεται να μας Troll -άρει κανονικά, με το νέο της animation!‏ - FilmBoy Η Dreamworks ετοιμάζεται να μας Troll -άρει κανονικά, με το νέο της animation!‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Η Dreamworks ετοιμάζεται να μας Troll -άρει κανονικά, με το νέο της animation!‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Διαβάζοντας αυτή την είδηση, τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό είναι:

    "Που τα θυμήθηκαν αυτά;
    Τι; Θέλουν να τα μεταφέρουν τώρα και σε animation;"

    Τα λεγόμενα trolls (δεν αναφερόμαστε στα γνωστά-άγνωστα ιντερνετικά), με τα φουντωτά μαλλιά, το σουλούπι κοντοπίθαρου με χοντρά πόδια, τα μαύρα "spooky" μάτια και πολλές φορές ...ένα διαμάντι (όχι Λίτσα) στη μπάκα, ήταν από τα χαρακτηριστικά, αν και κουλά ως ιδέα, παιχνίδια που θυμόμαστε από μικρά, πρωτοστατώντας πλέον σε κάθε νοσταλγική ιστοσελίδα και αφιερώματα τύπου "τα θυμάστε αυτά", "εμείς μεγαλώσαμε με" κλπ.

    Κι όμως, το merchandize-franchise των Troll, γεννήθηκε ως ιδέα αρκετά πίσω, στο έτος 1959 από τον Δανό ...ψαρά και ξυλοκόπο Thomas Dam, ο οποίος ήθελε να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στην κόρη του Lajla...




    Επειδή όμως ήταν αρκετά φτωχός για να της αγοράσει χριστουγεννιάτικο δώρο, σκάλισε και χάραξε μία κούκλα βασισμένη στο θρυλικό σκανδιναβικό μύθο των Troll.

    Που να το φανταζόταν λοιπόν, μεροκαματιάρης άνθρωπος, πως η ιδέα που σκέφτηκε λόγω ανάγκης για την κορούλα του, θα γινόταν ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα στις πωλήσεις παιχνιδιών τη δεκαετία του '60.

    Όπως θα μαντέψατε λοιπόν κι από τον τίτλο, η DreamWorks Animation σκέφτεται να τα μεταφέρει στον κινηματογράφο και γι'αυτό ανέθεσε το σενάριο στην βραβευθείσα με Emmy, Erica Rivinoja (Extreme Movie, Up All Night, South Park) ενώ για τη σκηνοθεσία ανακοίνωσε τον Mike Mitchell (Shrek Forever After, Sky High, Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked), ο οποίος αυτό τον καιρό σκηνοθετεί τις live action σκηνές του ...The SpongeBob SquarePants Movie 2.

    Η κινηματογραφική μεταφορά θα είναι κωμωδία-μιούζικαλ, επικεντρωμένη στο πως τα Trolls απέκτησαν τα πολύχρωμα μαλλια τους και την παραγωγή έχει αναλάβει η Gina Shay του Shrek Forever After.

    Ο Chief Creative Officer, Bill Damaschke δήλωσε σχετικά:




    "Οι Mike Mitchell και Erica Rivinoja είναι η τέλεια ομάδα που μπορεί να κάνει πραγματικότητα αυτή την ταινία.

    Ο Mike έχει αποδείξει πως δεν υστερεί στην ικανότητα να διαμορφώνει ιστορίες ήδη αγαπημένων χαρακτήρων και η Erica διαθέτει μια καταπληκτική κωμική αίσθηση.

    Οι δυο τους μπορούν να εισαγάγουν τα Trolls σε μια νέα γενιά φαν διατηρώντας παράλληλα το πνεύμα και τα στοιχεία που έχουν αγαπηθεί σε αυτά για χρόνια."

    Φαίνεται λοιπόν πως ξέμειναν από G.I. Joe και Transformers (αναμένουμε και τον He-Man) και είπαν να πιάσουν ότι τους κατέβει.

    Εμείς φυσικά τα θυμόμαστε λόγω της αναβίωσης τους στα 90's και ελάτε τώρα ...όλο και κάποιος/-οια θα είχε ένα ή θα είχε πετύχει κάποιον να κρατάει στα χέρια του.

    Είχαν κυκλοφορήσει μέχρι και Troll γίγας που φορούσαν μαύρες στολές ιπποτών ασορτί με πολεμοχαρή φυσικλέκια (για τα αγοράκια προφανώς) ενώ γέλιο προκαλεί ακόμα η ιδέα εκείνων των μικρών με την τρύπα στον πάτο τους, για να μπαίνουν στα μολύβια.

    Την διανομή έχει αναλάβει η Twentieth Century Fox και αναμένεται να κυκλοφορήσει 4 Νοεμβρίου του 2016.

    Εσείς θα θέλατε μια μεταφορά των Trolls;
    Το θεωρείται σωσ-troll ή δεν troll-αίνεστε και ιδιαίτερα;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Dreamworks ετοιμάζεται να μας Troll -άρει κανονικά, με το νέο της animation!‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top