F No One Lives trailer: Καλύτερα να μην απαγάγεις ποτέ τον Luke Evans - FilmBoy No One Lives trailer: Καλύτερα να μην απαγάγεις ποτέ τον Luke Evans - FilmBoy
  • Latest News

    No One Lives trailer: Καλύτερα να μην απαγάγεις ποτέ τον Luke Evans


    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    Καθώς πλησιάζει η 10η Μαΐου, ημερομηνία εξόδου της νέας ταινίας του Ryuhei Kitamura, "No One Lives", η Anchor Bay και η WWE Films έδωσαν σε κυκλοφορία ακόμα ένα, αυτή τη φορά Red Band, trailer, μετά το πρώτο που είδαμε το Μάρτιο.

    Σ' αυτό βλέπουμε έναν πολυμήχανο, όσον αφορά τις τεχνικές εξόντωσης του αντιπάλου, κατά συρροή δολοφόνο (Luke Evans, The Raven) να σκοτώνει τον έναν μετά τον άλλο τα μέλη μιας συμμορίας που απήγαγαν αυτόν, την γυναίκα του αλλά και ...την κοπέλα που απήγαγε ο ίδιος!

    Ανάμεσα σε όλο αυτό το μακελειό, βρίσκεται και η απαχθείσα Emma (Adelaide Clemens, Silent Hill: Revelation).

    Το δίλημμα της, προφανές: Να διαλέξει για απαγωγέα της την - απολίτιστη - συμμορία ή τον «έμπειρο» σε τέτοια θέματα serial killer;


    Η ταινία έκανε την φεστιβαλική της πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Toronto International Film Festival και οι εντυπώσεις που έχει αφήσει μέχρι τώρα είναι ανάμεικτες... 


    Στα καλά νέα, φαίνεται ότι ο Kitamura παραδίδει και πάλι μετά το The Midnight Meat Train (2008), ενώ υπάρχουν άφθονες βίαιες σκηνές όπως και μπόλικο αίμα.

    Στα άσχημα, οι πρώτες κριτικές μιλάνε για μια ταινία με πολλά σεναριακά προβλήματα, όπως επίσης και ότι η απόδοση των ηθοποιών κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

    Αυτό ίσως να οφείλεται και στην συμμετοχή της WWE Films στην παραγωγή. 

    Μια εταιρεία που αναλαμβάνει ταινίες όπου παίρνουν μέρος παλαιστές, εξού και η συμμετοχή του Brodus Clay (Ο τύπος με τις χειροπέδες καρφωμένες στο λαιμό).

    Εσείς τι λέτε; 
    Θα επιζήσει κανείς;

     
    No One Lives trailer 2 από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: No One Lives trailer: Καλύτερα να μην απαγάγεις ποτέ τον Luke Evans Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top