F Horror review: Come Out and Play, Kiss of the Damned, Girls Against Boys, La Chiesa - FilmBoy Horror review: Come Out and Play, Kiss of the Damned, Girls Against Boys, La Chiesa - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Come Out and Play, Kiss of the Damned, Girls Against Boys, La Chiesa

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     


    Come Out and Play review

    Όταν ενάμιση χρόνο πριν μπήκα στην παρέα του Horrorant, το αρχικό πλάνο ήταν να βρίσκω και να σας παρουσιάζω μικρά και άγνωστα horror διαμαντάκια.

    Έτσι λοιπόν για πρώτο review επέλεξα το αρκετά παράξενο και τολμηρό ισπανικό θρίλερ Who Can Kill A Child?, ένα χαμηλού προϋπολογισμού  φιλμ που προκάλεσε αίσθηση στην εποχή του και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο απαγορεύτηκε, πολεμήθηκε, μέχρι που ξεχάστηκε.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Kiss of the Damned review

    Το Kiss of the Damned είναι η πρώτη ταινία της κόρης του θρυλικού σκηνοθέτη John Cassavetes, Xan Cassavetes και προβλήθηκε στο φετινό SXSW και το φεστιβάλ Βενετίας.

    Σε μία περίεργη επιλογή, η Cassavetes έχοντας ήδη σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ Z Channel: A Magnificent Obsession, αποφασίζει να ασχοληθεί με το γοητευτικό κόσμο των βαμπίρ και να δημιουργήσει μία ταινία που θυμίζει πολύ ευρωπαικές παραγωγές των 70's από σκηνοθέτες όπως οι Jean Rollin και Dario Argento και το κλασικό Nosferatu.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Girls Against Boys review

    Θα μπορούσε να λέγεται ‘Πειραγμένα κορίτσια εναντίον των ανδρών που τους πλήγωσαν’, είτε σωματικά, είτε συναισθηματικά.
    Και για κάποιες πραγματικά άτυχες ψυχές, ‘…που απλώς βρέθηκαν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή’.

    Ο φεμινισμός συναντά το exploitation στο Girls Against Boys του Austin Chick (ναι, το όνομα του σκηνοθέτη είναι αυτό!), ένα ιδιαίτερα σκληρό (αν και όχι οπτικά) revenge θρίλερ που επιχειρεί να εξερευνήσει έναν ταραγμένο ψυχολογικό χώρο, ενδίδοντας σε δολοφονίες και μερικές αποτρόπαιες πράξεις εκδίκησης.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



    Classic: The Church (La Chiesa) (1989)

    Κατανοώ τους λόγους για τους οποίους μερικοί στο διαδικτυακό κινηματογραφικό σύμπαν χαντακώνουν την παραλίγο τρίτη συνέχεια του αριστουργηματικού Demons του Lamberto Bava.

    Όλοι εσείς όμως που βλέπετε το La Chiesa ως ένα αργό, βαρετό και not-to-much-splater φιλμ μιας ξεπερασμένης άλλωστε εποχής, ξεχνάτε κάτι σημαντικό.
    Ότι μόνο ο Michele Soavi πλησίασε τόσο κοντά στην ακριβής τυποποίηση του σινεμά του Dario Argento.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Come Out and Play, Kiss of the Damned, Girls Against Boys, La Chiesa Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top