F Σποτάκια, clips, featurettes και comic poster για το Iron Man 3 - FilmBoy Σποτάκια, clips, featurettes και comic poster για το Iron Man 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Σποτάκια, clips, featurettes και comic poster για το Iron Man 3


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το Iron Man 3 πραγματοποιεί - επιτέλους! - την πρεμιέρα του στους ελληνικούς κινηματογράφους, μια βδομάδα πριν την Αμερική, όπως είχε συμβεί και με τους Avengers.

    Τα επιτέλους πάνε φυσικά για το γεγονός πως θα μπορούμε να συζητήσουμε ελεύθερα για την ταινία, μια βδομάδα μετά το review, οπότε θα μπορούμε να σχολιάσουμε εκτενέστερα τα όσα διαδραματίζονται στο πολυαναμενόμενο Iron sequel.

    Μέχρι τότε μαζέψαμε όσο οπτικό υλικό είχε κυκλοφορήσει για να χορτάσει ο αμφιβληστροειδής σας και να πάτε φτιαγμένοι στις σκοτεινές αίθουσες.

    Εν αρχή είν' η διαφήμιση λοιπόν, με...4(!) σποτάκια που εντοπίσαμε (spot=εντοπίζω...με πιάνετε;), ορισμένα εκ των οποίων φέρουν τον τίτλο "international"...έτσι για να μην ξεχνάμε πως ο Tony Stark είναι και παγκόσμιο φαινόμενο!

    Τι σόι Marvel-ικό κινηματογραφικό franchise θα είχαμε άλλωστε, χωρίς αυτόν;








      



    Η συνέχεια με δύο κλιπάκια, με ένα μήνυμα του Tony απέναντι στον "δειλό" Mandarin και άλλο ένα γεμάτο δράση από τα φετινά MTV Movie Awards.




    Τι;...δεν χορτάσατε;...damn...

    Τσιμπάτε τότε για φινάλε και τρία featurettes από τα γυρίσματα, που μεταξύ άλλων μελετούν την εξέλιξη της τεχνολογίας του Stark και τον ιό Extremis.






    και ένα...τσιριχτό βίντεο από την παγκόσμια περιοδεία-περαντζάδα από Κορέα, Λονδίνο, Κίνα, Γερμανία, Γαλλία και Ρωσία.




    Σας αποχαιρετούμε με μερικά comic posters και τα νέα πως ειδικά για την Κίνα θα υπάρξει μία ελάχιστα διαφορετική εκδοχή της ταινίας, με τη συμμετοχή της δημοφιλούς σε κείνα τα μέρη ηθοποιού Fan Bingbing (Flashpoint, X-Men: Days of Future Past).

    Ραντεβού στις αίθουσες και πάντα...σιδερένιοι! (iron)






     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σποτάκια, clips, featurettes και comic poster για το Iron Man 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top