F Πιλοτικό trailer του sci-fi Exodus που δοκιμάζεται στο φεστιβάλ του Βερολίνου - FilmBoy Πιλοτικό trailer του sci-fi Exodus που δοκιμάζεται στο φεστιβάλ του Βερολίνου - FilmBoy
  • Latest News

    Πιλοτικό trailer του sci-fi Exodus που δοκιμάζεται στο φεστιβάλ του Βερολίνου


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Από τη Δανία έρχεται μία από τις πιθανές εκπλήξεις της χρονιάς αναφορικά με τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

    Το Exodus, με τον Richard George Engstrom στη παραγωγή, τον Tommy Ipsen στη σκηνοθεσία και τον Christoffer Ornfeldt να υπογράφει το σενάριο, υπόσχεται να μας καλωσορίσει σε ένα νέο φανταστικό κόσμο αν και ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση για την άμεση μεταφορά του στον κινηματογράφο.

    Αρχικά λοιπόν, θα γυριστεί ένα «πιλοτικό» επεισόδιο, προκειμένου να προβληθεί στο Φεστιβάλ του Βερολίνου


    Η λογική επιτάσσει πως αν η αντίδραση του κοινού είναι θετική, το Exodus θα πάρει και επίσημα την άγουσα για τις σκοτεινές αίθουσες...

     

    Μία πρώτη γεύση της ατμόσφαιρας που κυριαρχεί στο έργο αλλά και της υπόθεσης μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω trailer, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως εντύπωση προκαλούν οι gore σκηνές στο φινάλε μιας και οι ταινίες του είδους δεν μας έχουν συνηθίσει σε κάτι ανάλογο. 


    Πάντως το πάντρεμα του sci-fi με το splatter (;) μοιάζει μία ενδιαφέρουσα προοπτική που μένει να δούμε φυσικά πως θα υλοποιηθεί.

    Η γενικότερη υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την επιβίωση του ανθρώπινου γένους, το οποίο ύστερα από την καταστροφή του κόσμου μας έχει βρει καταφύγιο σε άλλους πλανήτες. 


    Με την ατάκα: «Υπάρχει ένας εχθρός που τα όπλα δεν μπορούν να νικήσουν…» να τριβελίζει ακόμα στο μυαλό μας, παραμένουμε στις επάλξεις για την αναμετάδοση περισσότερων νέων αναφορικά με αυτό το άκρως ενδιαφέρων sci-fi project.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πιλοτικό trailer του sci-fi Exodus που δοκιμάζεται στο φεστιβάλ του Βερολίνου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top