F Ο Zach Helm γράφει το remake του Jumanji για τη Columbia - FilmBoy Ο Zach Helm γράφει το remake του Jumanji για τη Columbia - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Zach Helm γράφει το remake του Jumanji για τη Columbia


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Επανέρχεται στο ειδησεογραφικό προσκήνιο και το Jumanji.

    Η ορίτζιναλ ταινία του 1995, που όλο και σε κάποιο Mega ή Star θα είχαμε πετύχει κάποιο μεσημέρι σαββατοκύριακου, ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του 1981 από τον Chris Van Allsburg και αφορούσε ένα μυστήριο επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο διέθετε τη μαγική ικανότητα να σπέρνει τον σαματά, ζωντανέυοντας γιγάντια φυτά, προϊστορικά πλάσματα και ανθρώπους, κάνοντας μπάχαλο ένα ήσυχο προάστιο της Αμερικής.

    Θυμίζουμε πως η κανονική ταινία ήταν από τις πιο γνωστές του Robin Williams και συμμετείχε η Kirsten Dunst σε ηλικία μόλις 13 χρόνων και ένα μόλις χρόνο μετά το Interview With A Vampire.

    Όσο για το remake, μάθαμε ...



    ...πως η Columbia έχει αναλάβει το πρότζεκτ και προσέλαβε νέο σεναριογράφο στην πένα του Zach Helm (Stranger Than Fiction, Mr. Magorium's Wonder Emporium) ενώ στα ονόματα των παραγωγών βρίσκονται οι Matt Tolmach (The Amazing Spiderman) και Bill Teitler του σχετικά παρεμφερούς Zathura, με executive producers τους Ted Field (The Last Samurai) και Mike Weber (Riddick).

    Ταιριαστοί παραγωγοί και σεναριογράφοι για το είδος της παιδικής ταινίας φαντασίας και αναμένουμε με τον καιρό, ποιος θα αντικαταστήσει τον Robin Williams.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Zach Helm γράφει το remake του Jumanji για τη Columbia Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top