F Είναι θέμα πατέρα και γιου το trailer του After Earth του M.Night Shyanalan - FilmBoy Είναι θέμα πατέρα και γιου το trailer του After Earth του M.Night Shyanalan - FilmBoy
  • Latest News

    Είναι θέμα πατέρα και γιου το trailer του After Earth του M.Night Shyanalan


    Για μια ταινία που θα μπορούσε (ή μπορεί) κάλλιστα να είναι άλλη μία απογοήτευση από τον M.Night Shyamalan, το trailer του After Earth είναι παραδόξως αρκετά καλό.

    Τουλάχιστον ο σκηνοθέτης έχει επιστρατεύσει δύο …ταμειάτα αστέρια - Will Smith και το γιο του, Jaden Smith - να οδηγήσουν τη ταινία του, ένα sci-fi έπος που εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το ενδιαφέρον μας για την σχέση πατέρα / γιου, με έναν πραγματικό πατέρα και γιο.

    Εξελίσσεται χίλια χρόνια στο μέλλον, όπου η Γη έχει καταστραφεί σε σημείο που δεν είναι πλέον κατοικήσιμη (Oblivion ίσως;).

    Ο Smith ο πρεσβύτερος παίζει τον θρυλικό Στρατηγό Cypher Raige, έναν παρασημοφορημένο ήρωα πολέμου που δεν έχει κάνει και τη καλύτερη δουλειά στην ανατροφή της δικής του οικογένειας...


     

    Αποφασισμένος να φτιάξει τα πράγματα με το γιο του (Smith ο νεώτερος), τον ανεβάζει σε ένα διαστημικό σκάφος που χτυπάει σε αστεροειδείς και πέφτει στη Γη, ένα μέρος που ο μικρός δεν φαίνεται να αναγνωρίζει.

    Ο μπαμπάς είναι τραυματίας και ο νεαρός θα ξεκινήσει την αποστολή να σώσει το πατέρα του.

    Χμ, εντάξει, δεν ακούγεται καλή η σύνοψη έτσι όπως την έγραψα, αλλά μπορείτε να την αγνοήσετε και να δείτε παρακάτω το καλό trailer.

    Το After Earth βγαίνει στις ΗΠΑ στις 7 Ιουνίου 2013.
    Σχόλια;

    After Earth trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είναι θέμα πατέρα και γιου το trailer του After Earth του M.Night Shyanalan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top