F Το SyFy ετοιμάζεται να μας κάνει μούσκεμα με το remake του Waterworld! - FilmBoy Το SyFy ετοιμάζεται να μας κάνει μούσκεμα με το remake του Waterworld! - FilmBoy
  • Latest News

    Το SyFy ετοιμάζεται να μας κάνει μούσκεμα με το remake του Waterworld!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Σηκώνω τα χέρια ψηλά με αυτή τη μανία για remakes.

    Όταν αυτά είναι επαναπροσέγγιση επιτυχημένων ταινιών, λες και μια φορά "άιντε να πάει στα κομμάτια".

    Το τραγελαφικά παράξενο είναι πως εδώ έχουμε να κάνουμε με remake ή sequel μια πανάκριβης παραγωγής, που αποτέλεσε ένα από τα ηχηρότερα εισπρακτικά φιάσκα των 90's.

    Όχι δεν αναφερόμαστε στο Cutthroat Island αλλά το Waterworld με τον Kevin Costner, ελληνιστί "Υδάτινος Κόσμος" για όσους το πέτυχαν ποτέ σε κανά Star.

    Σύμφωνα με τους
    Forbes, το SyFy (πρώην Sci-fi channel) έχει προσπαθήσει να διαπραγματευτεί με την Universal για τα δικαιώματα ιδιοκτησίας της ταινίας και η συμφωνία λέγεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ...


     

    Το Waterworld του Kevin Reynolds (Robin Hood: Prince of Thieves) με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner, συμπρωταγωνίστρια την Jeanne Tripplehorn και κακό τον αποθανόντα πλέον Dennis Hopper, εκτυλισσόταν σε μια μετ-Aποκαλυπτική Γη όπου οι πολικές περιοχές έχουν λιώσει εντελώς, πλημμυρίζοντας ολόκληρο τον πλανήτη.

    Με ελάχιστους επιζώντες να έχουν απομείνει, ο The Mariner (Costner) θα αναγκαζόταν να εμπλακεί σε μια μάχη για τη ζωή ενός νεαρού ορφανού κοριτσιού, η οποία διέθετε ένα τατουάζ στην πλάτη που πιθανότατα έκρυβε το μυστικό για την θρυλική Dryland.

    Το Waterworld από ένα μπάτζετ $175 εκατομμυρίων (συν 60 επιπλέον για αγορά και διανομή), ήταν το πιο ακριβό φιλμ όλων των εποχών μέχρι την περίοδο του 1995, φέρνοντας πίσω μόνο $88 εκατομμύρια στο αμερικάνικο box office και με τις παγκόσμιες εισπράξεις έφτασε συνολικά τα $264.

    O βασικότερος λόγος για το ανεβασμένο μπάτζετ, ήταν πως κάποια στιγμή συνέβη ένα ατύχημα, τα πανάκριβα σκηνικά βυθίστηκαν και έπρεπε να χτιστούν από την αρχή.

    Ουσιαστικά το κυνηγάνε για ένα μικρότερου μπάτζετ sequel και αν δεν ευδοκιμήσει η ιδέα, μπορεί να οδηγηθούν σε τηλεοπτική σειρά όπως έγινε και με το Stargate.

    Δεν ήταν κακή ταινία, αλλά πιστεύετε πραγματικά πως χρειάζεται να ξεθάψουμε και το Waterworld;
    Πόσο πιο ...μούσκεμα μπορούν να τα κάνουν;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το SyFy ετοιμάζεται να μας κάνει μούσκεμα με το remake του Waterworld! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top