F Drags, dance και αεροσυνοδοί στο teaser του I'm So Excited του Pedro Almodovar! - FilmBoy Drags, dance και αεροσυνοδοί στο teaser του I'm So Excited του Pedro Almodovar! - FilmBoy
  • Latest News

    Drags, dance και αεροσυνοδοί στο teaser του I'm So Excited του Pedro Almodovar!


    Τί λέτε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με ένα ανάλαφρο trailer από τη νέα ταινία του Pedro Almodovar;

    Ξέρω, αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί συχνά (ανάλαφρο και Almodovar), ειδικά μετά το The Skin I Live In που ...ανάλαφρο σίγουρα δεν το λες, αλλά το μικρό teaser που κυκλοφόρησε δείχνει ότι το I’m So Excited (που κάποτε λεγόταν The Standby Lovers και τώρα άλλαξε προς τιμήν του τραγουδιού των Pointer Sisters) είναι όσο light μπορείτε να φανταστείτε.

    Ένα θα σας πω: Άντρες αεροσυνοδοί παίρνουν ναρκωτικά και χορεύουν drag-queen style, όλα μέσα σε ένα τζετ εν πτήση!

    Το καλοκαίρι έγινε γνωστό ότι ο Antonio Banderas, η Paz Vega και η Penelope Cruz προστέθηκαν στο cast, αλλά και μία μικρή σύνοψη για το στόρι.


    Μια κωμωδία ... γύρω από ένα αεροπλάνο γεμάτο από ανθρώπους που αποκαλύπτουν μεταξύ τους τα πιο φυλασσόμενα μυστικά τους, όταν το αεροσκάφος αρχίζει να πέφτει.

    Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το I’m So Excited, που θα βγει το καλοκαίρι του 2013, αλλά παρακάτω θα δείτε το πρώτο teaser trailer για να πάρετε μια γεύση.




    I'm So Excited teaser trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Drags, dance και αεροσυνοδοί στο teaser του I'm So Excited του Pedro Almodovar! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top