F Η Walt Disney ετοιμάζει το remake του Flight of the Navigator - FilmBoy Η Walt Disney ετοιμάζει το remake του Flight of the Navigator - FilmBoy
  • Latest News

    Η Walt Disney ετοιμάζει το remake του Flight of the Navigator


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Άλλο ένα remake θα περιμένουμε, αυτή τη φορά από την Walt Disney Pictures.

    Το Flight of The Navigator ήταν μια παιδική live action ταινία φαντασίας του 1986 από τον σκηνοθέτη των Grease και Blue Lagoon, Randal Kleiser.

    Η υπόθεση αφορούσε ένα 12χρονο αγόρι το οποίο απήχθη το 1978 από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο και 8 χρόνια αργότερα, επανεμφανίστηκε ξαφνικά στην ίδια ηλικία και χωρίς να θυμάται τίποτα απ'όσα του συνέβησαν.

    Παράλληλα οι επιστήμονες της NASA θα ανακαλύψουν πως το αγόρι συνδέεται με ένα πεσμένο διαστημόπλοιο και φυσικά θα ακολουθήσει το ανάλογο κυνηγητό, με το αγόρι να προσπαθεί εν τω μεταξύ να βρει την οικογένεια του...




    Όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες έκανε τζίρο μόνο $17 εκατομμύρια, αλλά ήταν από αυτές τις περιπτώσεις που έγινε αργότερα cult hit στα βιντεοκλαμπάδικα και σε όλα αυτά προσθέστε πως έπαιζε και η Sarah Jessica Parker σε μικρή ηλικία.

    Το remake της εν λόγω ταινίας είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2009 αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί κάτι νεότερο.

    Πρόσφατα, το Variety κυκλοφόρησε την είδηση πως η Disney προσέλαβε τους σεναριογράφους Colin Trevorrow και Derek Connolly της sci-fi ρομαντικής κωμωδίας Safety Not Guaranteed, για να ετοιμάσουν ένα προσχέδιο του σεναρίου, με την πιθανότητα ο Trevorrow που δηλώνει και φαν της ταινίας από τα παιδικά του χρόνια, να αναλάβει και σκηνοθετικά καθήκοντα.

    Αναμένουμε νεότερα!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Walt Disney ετοιμάζει το remake του Flight of the Navigator Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top