F Tina Fey και Paul Rudd επιτέλους μαζί στο trailer της κομεντί Admission - FilmBoy Tina Fey και Paul Rudd επιτέλους μαζί στο trailer της κομεντί Admission - FilmBoy
  • Latest News

    Tina Fey και Paul Rudd επιτέλους μαζί στο trailer της κομεντί Admission


    Κι ενώ όλο το κινηματογραφικό διαδίκτυο (τουλάχιστον αυτό που έχει ανησυχίες) αναρωτιέται γιατί η Tina Fey και ο Paul Rudd δεν είχαν κάνει ταινία μαζί μέχρι τώρα, το επίσημο trailer του Admission έσκασε μύτη.

    Η Fey έχτισε τη καριέρα της στη τηλεοπτική κωμωδία (Saturday Night Live και 30 Rock), αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι, εδώ θα τη δούμε στον πιο ‘σοβαρό’ ρόλο της καριέρας της, έστω και σε μια δραματική κομεντί.

    Στο Admission υποδύεται τη Portia, την υπεύθυνη εισαγωγών στο Princeton που είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει ένα οδυνηρό μυστικό της, κατά τη διάρκεια αυτού που αρχικά φαίνεται να είναι ένα συνηθισμένο πρόγραμμα στρατολόγησης σπουδαστών.

    Ο Paul Rudd είναι ο πρώην συμμαθητή της, που κρύβει ένα φλερτ για αυτήν, ενώ ο Nat Wolff παίζει έναν έφηβο που μπορεί να έχει δεσμούς με το παρελθόν της.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2013.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



    Admission trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tina Fey και Paul Rudd επιτέλους μαζί στο trailer της κομεντί Admission Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top