F Το sci-fi βιβλίο When First We Were Gods έρχεται από τη Lionsgate! - FilmBoy Το sci-fi βιβλίο When First We Were Gods έρχεται από τη Lionsgate! - FilmBoy
  • Latest News

    Το sci-fi βιβλίο When First We Were Gods έρχεται από τη Lionsgate!


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Από ότι φαίνεται η νουβέλα του Rick Yancey θα πάρει σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Deadline, η Lionsgate «έκλεισε» τον μουσικό παραγωγό και σκηνοθέτη διαφημιστικών σποτ, Daniel Askill προκειμένου να στήσει το ιδανικό σκηνικό για τη μεταφορά του When First We Were Gods στις σκοτεινές αίθουσες.

    Η συγκεκριμένη ταινία, η οποία εντάσσεται στο τομέα των sci-fi φιλμς, πραγματεύεται τη ζωή στο (μακρινό λογικά) μέλλον όπου η αθανασία αποτελεί επιλογή για τους πλούσιους. 


    Μέσα από την προσπάθεια ενός άντρα να σκοτώσει την αθάνατη γυναίκα του προκειμένου η θνητή ερωμένη του να ζήσει στο πλευρό του ...


    ...παρακολουθούμε ακόμα μία πεσιμιστική αντίληψη σχετικά με τη διαχείριση εκ μέρους του ανθρώπινου είδους θεϊκών ιδιοτήτων.

    Ο Aron Eli Coleite καλείται να γράψει το σενάριο, το οποίο όπως είπαμε και παραπάνω θα στηριχτεί στην ιστορία του Yancey.

    Ο τελευταίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα μυθιστορήματα: «The Highly Effective Detective», «The Monstrumologist» και «The Extraordinary Adventures Of Alfred Kropp».
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το sci-fi βιβλίο When First We Were Gods έρχεται από τη Lionsgate! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top