F Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Fast and Furious 6 - FilmBoy Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Fast and Furious 6 - FilmBoy
  • Latest News

    Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Fast and Furious 6


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Όσοι είστε πολύ fast and...curious για το νέο Fast And Furious, μάθετε πως αν δεν έχουν ήδη τελειώσει τα γυρίσματα, τότε σίγουρα τελειώνουν...οσονούπω.

    Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα;
    Δεν αντέχεται η αναμονή μέχρι να δούμε επιτέλους ένα trailer!

    Ευτυχώς, οι κύριοι Vin Diesel και Tyrese Gibson καταλαβαίνουν τον πόνο μας και ανέβασαν μερικές φωτό στα facebook και twitter τους, με τον Diesel να δηλώνει επιπλέον πως το πρώτο οπτικοακουστικό υλικό από την ταινία, θα το δούμε σε καθιερωμένο σποτάκι λίγο πριν το ετήσιο Super Bowl, στις 3 του Φλεβάρη.

    Πέρα από την κύρια φωτογραφία που άρχισε στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούλιο, έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα και στα Κανάρια Νησιά, την Σκωτία και το Λος Άντζελες.


    Ως γνωστόν, στη σκηνοθεσία επιστρέφει για 4η φορά ο Justin Lin, παραμένουν οι σταθεροί Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, επιστρέφουν οι Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson και ως νέες προσθήκες θα έχουμε τους Luke Evans, Joe Taslim και Gina Carano.

    Μέχρι να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer από το Fast 6, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα και ...στο χέρι του Diesel που είναι όσο ολόκληρος ο σκηνοθέτης Justin Lin!







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανεπίσημες εικόνες από τα γυρίσματα του Fast and Furious 6 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top