F Ο νταλικέρης Dwayne Johnson με καλό cast στο trailer του Snitch - FilmBoy Ο νταλικέρης Dwayne Johnson με καλό cast στο trailer του Snitch - FilmBoy
  • Latest News

    Ο νταλικέρης Dwayne Johnson με καλό cast στο trailer του Snitch


    Το γεγονός ότι ο κασκαντέρ-που-έγινε-σκηνοθέτης Ric Roman Waugh έχει τη τάση να δείχνει μπόλικη δράση στην οθόνη, δεν είναι δα και μεγάλη έκπληξη.
    Το υπόβαθρό του υπαγορεύει μια τέτοια επιδεξιότητα.

    Αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί μια έκπληξη, ωστόσο, είναι η μεγάλη προσπάθεια του να τονίζει στους χαρακτήρες και τα δραματικά στοιχεία, εκτός από την άφθονη δράση.

    Το απέδειξε το 2008 με τη πρώτη του ταινία Felon με τον Stephen Dorff, και το συνεχίζει τώρα με το δράμα του Dwayne Johnson στο Snitch.

    Ο Johnson παίζει έναν άνδρα που βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση.

    Ο γιος του συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ελάχιστη ποινή δέκα χρόνων, και ο Johnson προσφέρει τον εαυτό του στη θέση του αγοριού του...




    Αν βοηθήσει τη Δίωξη να κάνει συλλήψεις, το παιδί του θα ελευθερωθεί.
    Αλλά οι αδέξιες προσπάθειές του να μπει στο χώρο της παρανομίας, τον οδηγούν σε πολύ μεγαλύτερα ψάρια απ’ότι φανταζόταν.

    Το υπόλοιπο cast του Snitch είναι εντυπωσιακό, με τους Barry Pepper, Susan Sarandon, Michael Kenneth Williams και Benjamin Bratt.

    Δείτε το ολόφρεσκο trailer και τα λέμε.


     
    Snitch trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο νταλικέρης Dwayne Johnson με καλό cast στο trailer του Snitch Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top