F Χειροκροτήματα στο Toronto και 8 νέα banner για το Cloud Atlas - FilmBoy Χειροκροτήματα στο Toronto και 8 νέα banner για το Cloud Atlas - FilmBoy
  • Latest News

    Χειροκροτήματα στο Toronto και 8 νέα banner για το Cloud Atlas


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Και ενώ η αγωνία μας για τη ταινία των Tom Tykwer ,Lana Wachowski και Andy Wachowski ολοένα και αυξάνεται όσο πλησιάζουμε στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα της πρεμιέρας του Cloud Atlas στην Ελλάδα, κάποια νέα banner posters έρχονται για να μας προσφέρουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο φιλμ.

    Πριν περάσουμε στα των αφισών οφείλουμε να σημειώσουμε κάποια στοιχεία για το Cloud Atlas


    Εκτός των γνωστών - η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του David Mitchell και πραγματεύεται το πως οι πράξεις διαφόρων ανθρώπων επηρεάζουν η μία την άλλη στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον - μείναμε πραγματικά έκπληκτοι με δύο άλλα γεγονότα.



    Κατ’ αρχάς με μπάτζετ κοντά στα $100 εκατομμύρια, θεωρείται η ακριβότερη 'ανεξάρτητη'  παραγωγή, γεγονός που από μόνο του φυσικά μπορεί να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον.

    Εκεί που μείναμε πραγματικά έκπληκτοι όμως ήταν όταν πληροφορηθήκαμε πως στο 37ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο, όπου και πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας, το κοινό χειροκροτούσε ενθουσιασμένο για δέκα ολόκληρα λεπτά, με το πέρας της ταινίας!


    Τόσο χειροκρότημα, ούτε το V/H/S δεν είχε!


    Όταν δε «μελετήσαμε» και το poster όπου ο Tom Hanks εμφανίζεται «σημαδεμένος» και με αμφίεση που παραπέμπει στο Cast Away, αρχίσαμε να τρώμε τα νύχια μας. 


    Η Halle Berry κάνει επίσης την εμφάνιση της αν και μας «χάλασε» ελαφρά το γεγονός πως φαίνεται υπερβολικά ντυμένη.

    Όπως καταλαβαίνετε, θα «τρωγόμαστε» με τα ρούχα μας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου…

    Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τις νέες αφίσες, προκειμένου να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το τι μας περιμένει.











    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Χειροκροτήματα στο Toronto και 8 νέα banner για το Cloud Atlas Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top