F Δύο επίσημα trailer για το The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - FilmBoy Δύο επίσημα trailer για το The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Δύο επίσημα trailer για το The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Tελικά όχι ένα αλλά δύο ολόφρεσκα κανονικότατα trailer μάς προσφέρουν οι Summit Entertainment και Lionsgate, για το τελευταίο κεφάλαιο του Twilight.

    Η υπόθεση απλή και οικεία για όποιον γνωρίζει το franchise.

    Στο τελευταίο μέρος, η Bella πάει κούνια μπέλα και δεν μπορεί να κάτσει ήσυχη όντας πλέον ολόκληρη βαμπίρω αλλά και μητέρα μιας βαμπιροκόρης που μεγαλώνει πιο γρήγορα και απ'τον Robin Williams στο Jack.

    Στον ελεύθερο της χρόνο δεν παραλείπει να κυνηγάει ελάφια και άγρια θηρία με φόρεμα επίσημου δείπνου.

    Ο Edward δηλώνει εντυπωσιασμένος, ο Jacob είναι πάντα εκεί για προστασία και όλοι μαζί χαίρονται την γλυκύτατη κόρη...




    Λυκάνθρωποι και βαμπίρ όμως, θα χρειαστεί να ενωθούν σε έναν ανελέητο αγώνα ενάντια στη φυλή των Volturi, οι οποίοι θεωρούν εγκληματικό που ένα βαμπίρ ζευγάρωσε με θνητή και έκαναν και παιδί (σ.σ.: που να μάθαιναν τις ατασθαλίες τις Stewart στην πλάτη του Patti).

    Ο σκηνοθέτης Bill Condon (Dreamgirls, Kinsey, Gods and Monsters) συνεχίζει το έργο που του ανατέθηκε, ολοκληρώνοντας τη διλογία του φινάλε ενώ έχουμε και το μεγαλύτερο καστ που συμμετείχε ποτέ στο franchise, με πρώτα ονόματα φυσικά το τρίο των Kristen Stewart, Robert Pattinson,Taylor Lautner και για συμπλήρωμα τους Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed, Billy Burke, Maggie Grace, Ty Olsson, Dakota Fanning και άλλοι πολλοί.


    Όπως θα δείτε και στα trailer, θα πέσει πολύς σκοτωμός και μελόδραμα για την προστασία της κόρης.

    Το πρώτο από αυτά, το αναμέναμε από τα MTV Video Music Awards που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.


    The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 first... από FilmBoy-gr

    Με ένα Twilight δυο τριγώνια όμως...εεμ...δύο trailer ήθελα να πω και σειρά παίρνει το δεύτερο, που κυκλοφορήσε λίγες μέρες αργότερα, με ακόμα περισσότερο footage.


    The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2... από FilmBoy-gr

    Για φινάλε, δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην σχολιάσω.

    Αυτή τη φορά "the stakes are higher" που λένε και στο χωριό μου και με μια πρώτη ματιά, το cheesy σαπουνοπεροειδές κλίμα της σειράς κράτησε τα καλύτερα για το τέλος.

    Αν και δεν λείπουν οι γνωστοί...φακοί επαφής, κάποια ...'περίεργα'΄στιγμιότυπα (για να το θέσω όσο πιο κομψά γίνεται) και οι ερμηνείες σίγουρα παραμένουν επιπέδου ...Χρυσό Βατόμουρο, το πρωταγωνιστικό τρίο δείχνει πιο δυναμικό και βελτιωμένο από ποτέ, τα εφέ ίσως και να είναι αληθοφανέστερα και η δράση αγγίζει τα όρια υπερφυσικού "X-men" επιπέδου.

    Μόνο που δεν είδαμε τον Pattinson να φωνάζει "Edward...SMASH!" σε μια χαρακτηριστική σκηνή.

    Και αναρωτιέμαι ...μετά τον χωρισμό με την Stewart, τι ακριβώς θα σκέφτεται βλέποντας κάποιες σκηνές που την πετάει από δω και από κει;

    Τελοσπάντων, προσωπικά ...I'm sold, δείτε και σεις τα trailer και κάντε υπομονή μέχρι την 16η Νοεμβρίου.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δύο επίσημα trailer για το The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top