F Ο Jet Li στο epic trailer του The Flying Swords of Dragon Gate - FilmBoy Ο Jet Li στο epic trailer του The Flying Swords of Dragon Gate - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jet Li στο epic trailer του The Flying Swords of Dragon Gate

    Όσοι περιμέναμε την ευκαιρία να δούμε τον Jet Li να κάνει τα δικά του στη τεράστια οθόνη του IMAX σε 3D …θα περιμένουμε κι άλλο καθώς, ακόμα κι αν υπήρχαν αίθουσες IMAX στη χώρα μας, το The Flying Swords of Dragon Gate δεν έχει αγοραστεί από καμία ελληνική εταιρεία διανομής.
    …Ακόμα.

    Αντίθετα, η Indomina Releasing βγάζει την Κινεζική υπερπαραγωγή του Tsui Hark σε περιορισμένες αίθουσες στις ΗΠΑ, από προχθές.

    Τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση του αινιγματικού ξενοδόχου Jade και την τεράστια πυρκαγιά που κατέστρεψε το motel, ένα νέο Dragon Inn έχει δημιουργηθεί μέσα από τις στάχτες, και είναι γεμάτο από επιδρομείς και κλεφτρόνια.

    Μεταμφιεσμένοι ως νομοταγείς πολίτες τη μέρα, χρησιμοποιούν την κάλυψη της νύχτας για να συνεχίσουν να ζουν ως τυχοδιώκτες...




    Ο θρύλος λέει ότι το Dragon Inn είναι η τοποθεσία μιας χαμένης πόλης στην έρημο και ότι ένας θησαυρός που υπάρχει εκεί κρυμμένος πολλούς αιώνες.

    Καθώς περιμένουν μια καταιγίδα, αρκετά ισχυρή για να ξεθάψει το κρυμμένο οχυρό, εκπλήσσονται από την άφιξη μιας εγκύου παλλακίδας και του μυστηριώδη προστάτη της, Ling.

    Έχουν έρθει για να αναζητήσουν το ιερό του Inn, καθώς δύο φατρίες από την Αυτοκρατορική Πολιτεία τους ψάχνουν για να διεκδικήσουν το αγέννητο παιδί της.


    Δε φαντάζομαι να περιμένατε κάτι λιγότερο epic από τους κινέζους, ε;
    Πώς σας φαίνεται;

     
    The Flying Swords of Dragon Gate trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jet Li στο epic trailer του The Flying Swords of Dragon Gate Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top