F Η Επιστημονική Φαντασία έχει τον δικό της συντάκτη στο FilmBoy! - FilmBoy Η Επιστημονική Φαντασία έχει τον δικό της συντάκτη στο FilmBoy! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Επιστημονική Φαντασία έχει τον δικό της συντάκτη στο FilmBoy!

    Και επάνω που η νέα σεζόν αρχίζει ούτως ή άλλως εντυπωσιακά, είπα να ενθουσιάσω και τους οπαδούς των Sci-fi ...όχι πώς είχαν παράπονο μέχρι τώρα.

    Ο νέος συντάκτης του FilmBoy δεν είναι μόνο ένας ακόμη νέος με μεράκι στον κινηματογράφο που πιστεύει στη δυναμική του site, είναι και πολύ καλός γνώστης της επιστημονικής φαντασίας, φανατικός σινεφίλ των sci-fi movies.

    Φυσικά, θα αναλάβει οτιδήποτε αφορά τα sci-fi στο FilmBoy, συμπληρώνοντας πιστεύω ένα σημαντικό κενό στην κινηματογραφιθκή διασκέδαση όλων μας σε αυτό το blog-που-έγινε-site-που-έγινε-distributor.


    'Καλησπέρα σε όλο το αναγνωστικό κοινό του Filmboy
    Ονομάζομαι Παναγιώτου Κωνσταντίνος, είμαι 23 χρονών, κατοικώ στην Πετρούπολη και είμαι φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. 
    Από σήμερα θα προσπαθήσω κι εγώ, μαζί με το υπόλοιπο team του site φυσικά, να συνεισφέρω ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στην κινηματογραφική σας ενημέρωση.

    Η ευκαιρία για απασχόληση στο Filmboy αγγίζει εν πολλοίς τον παράδεισο για λογαριασμό μου καθώς εκείνο το μικρόβιο για τις ταινίες έμενε αναξιοποίητο χρόνια τώρα. 


    Βέβαια η εν λόγω «μόλυνση» δεν ήταν η μοναδική που βασάνιζε τον οργανισμό μου καθώς η ανυπομονησία για την πρώτη προβολή μίας ταινίας διεκδικούσε ίδια θέση στην καρδιά μου με τη σέντρα στην πρεμιέρα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

    Το δεύτερο σκέλος της «κάψας» μου πήρε σάρκα και οστά με τη φοίτηση μου στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και με την μετέπειτα (μέχρι και σήμερα) εργασία μου σε διάφορα αθλητικά δημοσιογραφικά sites. 
    Το πρώτο μέρος όμως πάντα με πόναγε και έτσι το ντεμπούτο μου στο χώρο της κινηματογραφικής κριτικής ελπίζω να αποτελέσει το αντίδοτο στη χρόνια «φαγούρα μου».'
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Επιστημονική Φαντασία έχει τον δικό της συντάκτη στο FilmBoy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top